Kladionica - ko će biti pobednik duela definidžija? - KVOTE POSTAVLJENE, KLAĐENJE POČELO!

1. ja bih da dignem svojih besplatnih iljadu dindzosa, necu da se kladim. Kome da dam racun za uplatu?

2. ajd' ovako

thilmo 250 din
    sejo 450 din
    300 din dajem u dobrotvorne svrhe

3. 1000 dinara predstavljaju vaučer za klađenje u tom iznosu specijalno štampan za klađenje u ovom takmičenju. Ukoliko ga ne iskoristiš sada nećeš moći da ga iskoristiš ni kao wc papir, jer će se nakon završetka glasanja u prvom krugu jednostavno dezintegrisati.

4. Ја сам још увијек под утиском Хајговог примјера, гурам жену и дјецу на њега...

5. 1000 dinara na Druga Raju. Zato što koristi taktiku ja kao neću da pišem, a ono u šteku defka izuva

6. Vala ja dajem dinar na Zurlovana, da ne izgubim mnogo a mogu da dobijem još više.
    Ostalih 999 dinara ovako:
    Džoni 300
    glavni 300
    Devetar ostatak

7. andrey arlovski - 300 din
    Ajvar na leba - 400 din
    Agilni - 250 din
    DeadKenny - 50 din

edit: Zhajk ume- Zhajk zna

8. To, Sijalico, to se zove taktika. :)

9. glavni 400 kinti na kvotu 9.00
    Sejo_govedo 200 na kvotu 20.00
    Taedium vitae 200 na kvotu 10.00
    Nienna 200 na kvotu 7.00

Sve singlove sam igrao, nemoj posle da mi nešto mutiš Bili, znamo se... :)
    Oni što pišu defku "Kuditi",ne mogu a da ne spomenem poslovicu "Ne kudi konja kog jahala nisi", moguće da ste već završili defke, šta znam, ali možda nekom i bidne korisna...
    Highlander, opasan primer majko mila...

10. Jebem vam sunce kladionicarsko! Us sto vas mrzim :D :D :D :D :D

11. Idemo po grupama

600 na bubrega
    200 na devetara
    100 na seju
    za kusur daj kokice i semenke

12. Da mi je samo znati kako si Bili izračunao da je meni kvota 25,00? Ja sam brate i od Zurlovana lošiji.

13. ih bre, pa 'de meni nađe 201 kvotu... Nema veze

14. e da, Billy kako izračuna kvote?
    kad sam video da je kvota na mene 15, šlogir'o sam se, majke mi... očekivao sam bar 50 ili 75

15. Bolte, relativno laka ti je grupa, malo se potrudiš i prolaziš.
    Mlato, teška grupa za prolaz, realno si autsajder, Kurajber 98 posto ide dalje. No hard filings.
    Objasnih već, uglavnom na osnovu težine grupe i defke napisane za takmičenje.

16. Бурзум узима првенство. Много је гладан.

17. Jašta, kvota na mene 23, ahahah, ja sam među favoritima, jbt. :P
    p.s. Kladim se kad svi izbace defke i sve pročitam.

18. Namerno su mi ubacili Kurajbera, kako bih ga dobio.

19. Zašto ja moram da budem sa jednim od najvećih favorita u grupi, ZAŠTOOO!? Pravda za mene i sve ostale koji imaju neke iz top 6 favorita u grupama!

20. Billy kako izračuna kvote?

To ti je jednostavno, uzeo je pet kategorija i svakoj odredio faktor uticaja pa je onda išao od autora do autora i kvantifikovao trenutnu formu, želju za pobedom, status domaći/gost, poziciju na tabeli, broj navijača...

Pa lupao čovek, šta drugo, jebem vas skromne.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.