Kladionica - ko će biti pobednik duela definidžija? - KVOTE POSTAVLJENE, KLAĐENJE POČELO!

1. Namerno su mi ubacili Kurajbera, kako bih ga dobio.

Pa ono, možemo da napravimo sa Bilijem neku priču. Namestimo i to. Kvota na tebe je velika. Razmisli. Javi preko Faljija.

2. Pa ono, možemo da napravimo sa Bilijem neku priču. Namestimo i to. Kvota na tebe je velika. Razmisli. Javi preko Faljija.

Ako bacite Šarp i ti po 1000 dinara na mene, ima da se oparite fino. Još si ti #6 na ranku, tako da ti se jebe za odabranu i to. Stavljajte pare na mene ljudi.

3. Jašta, kvota na mene 23, ahahah, ja sam među favoritima, jbt. :P

U lakoj si grupi, tako da lako možeš proći dalje.

Pa lupao čovek, šta drugo, jebem vas skromne.

Nisam lupao, stvarno sam odradio pošteno. :)

4. Ako bacite Šarp i ti po 1000 dinara na mene

Misliš da promenim defku u ono:
    Efekat staklene flaše

Vidi staklena flaša......dođi flašo, mala flašo.

5. Sve pare ulazem na sebe.

6. Vidi staklena flaša......dođi flašo, mala flašo.

Misliš da bi izgubio? :)

7. 1000 динара на дедкенија!

8. Sve pare na doktor hausa!

9. Za sad Leprikon ima najjacu defku tako da mi je on glavni favorit a i dobra je kinta.

10. 999 na dokle vise sebe
    1 nek ostane modovima za cokoladu

11. Bili, esi trezan pravio ove kvote lolo? :D

12. Ајд' да пробам..

MileBubreg - 200,
    taedium_vitae - 300,
    Jabuchillo - 100,
    Johnny Kurajber - 350 и
    Dzankee - 50.

13. Bio sam trezan, ali bejaše 8 jutros. :)

14. Bačiću 950 na Niennu i 50 na Zurlovana. Kladioničarima ne bi trebalo dozvoliti glasanje da ne bi direktno uticali na rezultate.

15. jamajčanin 51,00

čemu sam pisao onaj doktorat onda, kad je rekao kurajber i brus da će da bude gusto između nas dvojice, a? lolol

16. Zaradiće ljudi na tebi, javi se Kurajberu na pvt, pa organizujte nešto. ;)

17. Ктитор™

Minimum je 200, ja sam hteo da stavim još dvojicu po 100, ali piše u prvom postu minimum 200 kinti!
    Jamajka tebe i ganera sam hteo da stavim po 100, kad ono međutim.

18. Bogami diskretanbgd je ozbiljan favorit iz senke. Sad kad sam mu pročitao defku sledio sam se koliko je dobra.

19. Minimum je 200, ja sam hteo da stavim još dvojicu po 100, ali piše u prvom postu minimum 200 kinti!

Ма какви.. нигде ја не видим то правило да је минимум 200 кинти, ал' нема везе, ако је тако онда нека буде taedium_vitae и Johnny Kurajber по 300, а Jabuchillo и Dzankee по 200. Ако може мање од 200 онда остајем при оном првом.

20. Minimum je 200, ja sam hteo da stavim još dvojicu po 100, ali piše u prvom postu minimum 200 kinti!

Nema minimuma po takmičaru, tih 1000 dinara rasporedi kako tebi odgovara, eto Sijalica je stavio dinar na Zurlovana. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.