Kladionica - ko će biti pobednik duela definidžija? - KVOTE POSTAVLJENE, KLAĐENJE POČELO!

1. Auu, teškooo. Ja se malo zaneo.
    Jbg, briši poslednjeg (Mile) i dižem ulog za po 50 na Niennu, Džonija i Andreja.
    p.s. Ako neki mod navrati da mi ispravi gornji post da ne dolazi do zabune bilo bi lepo. Ja nmg, na fonu sam

2. jes napeto boktejebo, meni propo tiket cini se.

3. Meni idu oba iz keca! Opaaa!

4. Još malo i nestalo!

5. Imam dojavu od Ciklonovog trećeg komšije ko će pobjediti. Ako želite možemo se dogovoriti

6. Pošto je ova tema jedina otključana mogu da izbacim nezvanične rezultate i parove prvog kola nokaut faze.

glavni-Megot
    Mile-diskretan
    Miniganer-Ziro
    Sejo-Džoni
    taedium-deki
    Devetar-Covpa
    haus-proviron
    Niena-M70

7. Колика је квота на мене. К'о на Сан Марино...

8. Meni na tiketu ostali Sejo govedo i Tadeium_vitae. Decki, nemojte me izneveriti lolo

9. Meni svi na koje sam uložio više od 1 dinar, i glavni i Devetar i Džoni.

10. meni svi sem Agilnog prošli

11. Odoše sve pare u kurac, jebo me ćaća ludi kad sam uš'o u ovu kladionicu...

UAAAAAAA, NAMEŠTENO! ŠERPASE PRODAO SI TITULU!

12. Prebrojani glasovi sa prve strane.

13. Једва чекам Деветар вс Цовпа.

14. Koji derbi Sejo-Džoni

15. Uf, nisam loše ubo.
    Pao sam na Andreja i sijalicu
    a u igri su i dalje
    Niena 200
    Džoni 200
    ja 250
    ako dobijem tiket častim sve virtuelno pivo.

16. ganeru,al da bude hladno?

17. Ја ћу Нектар.

18. Prebrojani glasovi sa druge strane. Neki autori su se "probudili" (povećao im se skor u odnosu na prvu stranu), dok su neki autori dobili toliko glasova, da su daleko ispred drugih, što iz svojih grupa, što u ukupnom plasmanu.

19. Mile-diskretan

ovo je zajebano, oboje su dobri :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.