Šta mislite o osobi iznad vas?

1. Ne bih voleo da se nađem u njegovom društvu ako je jeo prebranac za ručak.
    Oštar i rečit.

2. hahahah pise izuzetne definicije...vrlo kvalitetan autor i cini mi se ljubazna osoba (al da ne preterujem to mi se samo cini) :)))

3. Hvala Jani i svima ostalima,ja sad neću više zauzimati mesta normalnim ljudima ovde,idem na neko drugo mesto da hranim svoj ego. Pozdrav!

4. P.S. Jana, divna cura.

5. Не знам ко је.

6. Врцав.

Торте и чај.

Марија Антоанета.

Бриткост.

7. особа која сваку лошу и грозну причу са чета скреће на причу о тортама не може бити лоша

8. Тешка испичутура снобоварских пића, који по вас дан кињи и мучи сироте Вукајлијашчиће. Срам га било!

9. Autor čije intrigantne definicije ne ostavljaju nikog ravnodušnim. Bez tabua.

10. Hmm pa da opalim... Prilicno duhovito bice..Toliko pitom da pomislim ponekad da je zensko :))))
    *bez sale...dobar skoro kao Ming i RD :D

11. Voli da banuje Reservoir Doga više nego 'leba da jede :)))

12. duhovit lik,rijetko mu manjka inspiracije..

13. Ekstravagantan, mudar, neshvaćen.

14. Дођем му 50 евра због безочног шлихтања. И још 50 зато што је тачно.
    check, please!

15. комуникативна
    @ tryagain - Душо, стил је нешто са чим се родиш и у свакој прилици га имаш :)

16. brzoplet, iskren, posten... Naravno pun stila

17. JTU me tako podsjeća na jednu moju koleginicu i sada razmišljam o tome kako bi bilo lijepo da se oni poznaju....

18. @ Јевдоксији Тишој Убојници:
    Слатки, исправио бих те... не "родиш"... већ "рађаш"...
    опште је познато да се ја рађам скоро сваки дан...
    Волим кад бабице раде прековремено... ;)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.