Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ne bih voleo da se nađem u njegovom društvu ako je jeo prebranac za ručak.
Oštar i rečit.
hahahah pise izuzetne definicije...vrlo kvalitetan autor i cini mi se ljubazna osoba (al da ne preterujem to mi se samo cini) :)))
Hvala Jani i svima ostalima,ja sad neću više zauzimati mesta normalnim ljudima ovde,idem na neko drugo mesto da hranim svoj ego. Pozdrav!
P.S. Jana, divna cura.
Не знам ко је.
Врцав.
Торте и чај.
Марија Антоанета.
Бриткост.
особа која сваку лошу и грозну причу са чета скреће на причу о тортама не може бити лоша
Тешка испичутура снобоварских пића, који по вас дан кињи и мучи сироте Вукајлијашчиће. Срам га било!
Autor čije intrigantne definicije ne ostavljaju nikog ravnodušnim. Bez tabua.
Hmm pa da opalim... Prilicno duhovito bice..Toliko pitom da pomislim ponekad da je zensko :))))
*bez sale...dobar skoro kao Ming i RD :D
Voli da banuje Reservoir Doga više nego 'leba da jede :)))
duhovit lik,rijetko mu manjka inspiracije..
ne znam ko je
Ekstravagantan, mudar, neshvaćen.
Дођем му 50 евра због безочног шлихтања. И још 50 зато што је тачно.
check, please!
voli pare
комуникативна
@ tryagain - Душо, стил је нешто са чим се родиш и у свакој прилици га имаш :)
brzoplet, iskren, posten... Naravno pun stila
JTU me tako podsjeća na jednu moju koleginicu i sada razmišljam o tome kako bi bilo lijepo da se oni poznaju....
@ Јевдоксији Тишој Убојници:
Слатки, исправио бих те... не "родиш"... већ "рађаш"...
опште је познато да се ја рађам скоро сваки дан...
Волим кад бабице раде прековремено... ;)