Takmičenje u definisanju nedefinisanih izraza - podela izraza za finalne duele

1. Da pređemo na stvar:

u borbi za treće mesto, autori Count Zero i proviron treba da definišu izraz "Pao u nadoknadi vremena".

U finalu će autori glavni i MileBubreg definisati izraz "Rov kao smisao života".

Rok za definisanje je do sutra (subota) do 20:00.

2. Gde kopaš izraze?

odgovor: ova dva sam sam sastavio, hehehe.

3. I jedan i drugi naslov odmah daju mnogo ideja. Super, očekujem baš raznovrsne pristupe. Ovaj finalni u najavi miriše na neku težinu, videćemo. Srećno, ljudi.

4. mene oba asociraju na isti kratež ;)

5. sta bre petak 20:00??? kod mene vec petak 21:33? namestaljka, uaaaaaaa. hehhe
    zezam, se verovatno se mislilo na subotu do 20:00 po srednjeevropskom...

odgovor: Ispravljeno.

6. mene oba asociraju na isti kratež

+1 :)

7. Glavni zna da napise kad hoce, Mile isto dobar.

Pao u nadoknadi vremena

Pogodak Panatinaikosa u 95 minutu.

8. Pa ne, slengara cista, evo samo treci primer da sastavim lolo

9. Ово моје срање сам написао. Довољно сам се просеравао за један куп. Честитке Каунту на трећем месту и надам се луцидности аутора у финалу.

10. да питам пред људма, дал да заврнем једну ћоманску, као:

ровац ме рови у рову, дођи пајдо, мали пајдо

и те муње... била би фора, јелде лоло

11. Kul izrazi, neću da se opredeljujem za favorita mi, obojicu vas volem podjednako :)

12. Ovo što kaže Prof. Nit ću da glasam nit kaki đavo, jepte se kako znate. Axaxaxaxax

13. tacno ce da bude 0:0 i luks ce opet da pogodi, jeboga cacin caca hahaha

14. Ovo mene Milence gore malo zajebava? Tri primera i takoto, m?

15. Oćetel' vi da pišete više?

Samo Proviron bacio defku.

16. Jebi ga Džoni ja se upravo spremam da izvršim neke bračne dužnosti. Al videću da l mogu da odgodim...

17. sta, niste provalili da glavnom zena pise defke za kup? lololo

18. GLAVNI JEBEE!!1 lololo
    (bukvalno)

19. Napeto k'o u mideru!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.