Problematika Anđinih sisa - za ili protiv

1. лајкујте мој коментар уколико ово слушате у 2013. години

2. Ne volim da likujem, nisam ni osvetoljubiv, ne daj Bože nikome takvu bolest al tako prođeš ako kažeš za Republiku Srpsku da je genocidna tvorevina. I snimiš film o tome još.

+1

ko joj jebe mater

+2

Mrš.

+3

3. Meščini da pojenta ove teme nije Anđa, već sama situacija, samo što je Anđa inspiracija.
    Ako može to duradi, što ne bi ona ili bilo koja žena to uradila. Pogotovo ako joj je pola familije pocrkalo od istog belaja. Ja dimam love, a da mi isto to ustanove, tj. taj postotak isto bih uradila. Zbog sebe ne bih, ali bih zbog djece.

4. Zbog sebe ne bih

Bolje godinu dana s sisama, nego 40 bez njih.

5. Al ak ima love da napravi nove koje se ne meru pokvariti, zakaj ne?

6. Мрзи ме да читам све коментаре, али наравно да је поступила исправно. То што многи воле њене сисе није њен проблем. Смањила је знатно шансе да оболи од озбиљне болести за коју нема лека и обично убија полако и мучно.

Рационална одлука, жена брине о свом здрављу.

7. Al ak ima love da napravi nove koje se ne meru pokvariti,

Itekako mogu, moraju redovno da se servisiraju, mijenjaju...

8. Al bolje i servis no dumre kad neće :)

9. Sad i najružnija pička ima veće sise od anđinih

10. Boxer

Ne volim da likujem, nisam ni osvetoljubiv, ne daj Bože nikome takvu bolest al tako prođeš ako kažeš za Republiku Srpsku da je genocidna tvorevina. I snimiš film o tome još.

Наследила је тај ген још пре пар деценија кад ју је кева носила и донела на свет, зато што је годинама касније попљувала Републику Српску. Логично. Као кад бих ја сад тврдио да су сва српска деца која су побијена у 20. веку настрадала зато што ти и већина Срба увек имате тај "не желим никоме зло, али није да сам се потресао ако ме разумеш хехе" став.

11. Није права тема, али прави тренутак за овако нешто.. :)

Шта је то велико црно и унутра има сто сиса!?

Кеса за смеће испред института за рак дојке!

12. Boxer
    Ne volim da likujem, nisam ni osvetoljubiv, ne daj Bože nikome takvu bolest al tako prođeš ako kažeš za Republiku Srpsku da je genocidna tvorevina. I snimiš film o tome još.

DAL JE MOGUCEEEEE
    DA SI ME ZA-BO-RA-VI-LA
    DAL JE MOGUCEEEEE
    DA SI DROGUG POLJUUBILA
    DAL JE MOGUCEE
    DA SI NESTALAAA!

13. Ја имам себореју, јел да сечем сису, јел то опасно?

14. Atenšn hor.

Čovek sve rek'o.

15. Ја не контам, па није она неко о коме се не пише, па сад очајнички покушава да дође у центар пажње. Па она кад оде до продавнице по конац за зубе, од тога направе вест. Више ће ово да подигне свест код људи, него неке рекламне кампање и апели доктора у емисији код Раде. Тако је, јебига.

16. Neće niko da izvadi sisu zbog atenšnhorovanja.

17. Ja bih i slepo crevo i krajnike preventivno izvadio, a kamoli sisu sa 87% šanse za tumor.