Prijava

Pošto je sve više napuštenih fabrika/kompleksa/ustanova koje zvrje prazne, a dobre su za avanturističku bleju ili pogled na grad, koja su po vama najzanimljivija ovakva mesta u Novom Sadu ili Beogradu? (a da se u njjima ne okuplaju narkomani ili manijaci :D )

Бигз, инекс. Уједно и једина. лололо

ЕДИТ У ствари нису баш напуштена, ал оно...

предратна вила у милоша поцерца, бг. болештина од гајбе. има барем 1000 квадрата и кровну терасу, завојите степенице, 2 салона и још једно 7 до 10 соба.

и мало ниже, низ поцерца у кнеза милоша тачно иза аутобуске станице ка петљи стоји некаква вилетина исто, замандаљена ал ту нисам био.

Има и на Сењаку пар напуштених вила. Једна чини ми се у улици Жанке Стокић.

Davide koji broj je ta vila u Miloša Pocerca?

не знам број. кад кренеш низбрдо ка кнеза милоша, онај део после ресавске, друга или трећа кућа са леве стране.

odmah pored moje zgrade nalazi se napustena zgrada koja je prestala sa radom negde 1998....i dalje je tu...kao klinci mi tu iz kraja isli smo tamo redovno...svasta se desavalo,puno uspomena su iz te zgrade...inace prepuna je pajdomana i kurvi,desavala su se i neka ubistva,svasta,a reperi i metalci iz kraja tu su snimali spotove...mrzi me da se ustanem i uslikam je,odmah je tu vidi se sa moje terase...

Која тема брате "Места за дрозање и карање у Београду и Новом Саду зато што ми је гајба увек пуна" ололо

Која тема брате "Места за дрозање и карање у Београду и Новом Саду зато што ми је гајба увек пуна"

Taj rad, 'avanturistička bleja'... 'pogled na grad'... pogled na mojega.

Drozeri i kurvari mršćite ušumu da vas krpelji izedu i siluje međed.

što ste pokvareni, možda je dobio fotoaparat od tisuću eura na poklon, pa hoće da otkrije svoju umjetničku stranu slikajući napuštena mjesta, jer to je taaaaaaako alternativno i kuuuuuul :D

evo zgradu uslikao sa terase sada koju u postu gore pominjem http://www.dodaj.rs/f/3t/12x/2f1N3S5A/dsc02282.jpg

Тоето Пуњачу, саћу да нађем која је то зграда, нађем терасу са цвећем и сунцобраном, позвоним на врата и каем, ђе си брате што чиниш дај сто еура на зајам.

ako uspes na taj nacin da me pronadjes stvarno cu ti dati 100 evra :)

Добро, ал онда да ми даш, не да ми зајмиш!

Јеботе која тема лолололо

Па та места су обично градске клоње..јеботе, шта авантуристички можеш видети тамо :)

Напуштен комбинат код Змаја - снимали филм о зомбијима тамо, стакло на све стране, лако зарадиш тетанус ако газиш са ичим што има тањи ђон, права авантура..

Филмско-уметничка колонија на Карабурми, бивша фабрика авиона ваљда - снимали исто филм о зомбијима тамо у децембру, наркомани уметници тамо долазе да сликају психоделична дела на зидине, јели сендвиче, права авантура..

Код Маракане напуштена зграда - виђао змије и гуштере тамо, прођеш ноћу видиш Џајићев дух.. права авантура

Права авантура је шетати ноћу поред пет солитера на Бањици, око Трошарине..

Кад смо код Земуна, напуштени депо и стари возови између Алтине и Плавих Хоризоната, неколико пута сам био тамо по зими, баш зајебано место, још има Цигана сакривених по тим лимовима од возова.

Грађевина која никад није завршена, на 300 метара одатле, ваљда је требало да буде нека Пошта шта ли, у приземљу био пејнтбол ал сад и они отишли. Уске степенице воде до врха, одвојене од зграде и повезане малим мостићем ширине метар а дужине 3,4 метра на ком ако згазите састране нема повратка, висина је око 40 метара до дна зграде.