Prijava

Код Плавих хоризоната и Железничке све пусто..

Ima ona zgrada preko puta Oblomova, kod RTV-a, u NS.
Kontam da se vidi čtiav NS sa vrha. A vidim neki dan da je neko okačio i reklamu na nju. E ko se gore pripeo, svaka mu čast.

to je zgrada radnickog.to se sjebalo,neki pozar bio jos 98 godine.mislim da je rekonstruisu vec 15 godina.dosta su stigli.bio ja jednom da vidm sta ima.nema nista.staklo,a i mos poginuti.
ima jedan obejakt na fruskoj gori za koji sam cuo.to je navodno bio neki sanatorijum koji je nesto razjeban.cuo sam da ima cak i neki cuvar.neko mi to neko izaokolo pricao,pa nisam bas siguran koliko je to avanturisticki duh nekih od pojedinaca ili stvarno ima neko spuki mesto.nesto sam guglao,pa je bila neka inicijativa za narkomane,al nije to to.postojao je santorijum za mentalne bolesnike na fruskoj gori....valjda.gugl je stur sa informacijama(bar onaj deo koji sam ja pogledao),al ima nekih prica da je neko bio tamo da se leci.jos davno...

A zašto samo Novi Sad i Beograd? Zašto ova tema ne bude generalno posvećena svim tim napuštenim mestima po celoj Srbiji?

Zašto samo u Srbiji , pa ako iko ima napuštenih zgrada i zajeancija to je Bosna , a avanturistički duh da ne spominjem jer je svaka druga građevina minirana ili ima masovnu grobnicu u podrumu.

Ja sam rešio sam da počnem da obilazim takva sranja, za sad samo napušteni planinarski dom na brdu Žeželj, malo van Kragujevca. Ne znam priču iza ovoga, ne zna ni Coa, ali sudeći po šteti izgleda da je stradao u bombardovanju, što me ne bi čudilo jer se na Žeželju nalazi pun kurac onih antena i predajnika i sranja.
http://www.dodaj.rs/f/3I/tD/WI88QTN/dsc0065.jpg
Unutrašnjost:
http://www.dodaj.rs/f/1h/hK/2bbpalk3/dsc0075.jpg
http://www.dodaj.rs/f/44/jS/2X8maFQs/dsc0076.jpg
Inače, puna je zgrada pacova, zmija i polomljenog stakla, što je sasvim logično jer je šuma blizu nje, a i tu na livadi pored (tj. vrhu Žeželja) se organizuju uranci, ove godine bila neka trens žurka ili tako neki kurac. Slike su loše zato što mi je baterija na aparatu crkla dok sam stig'o dotle.

Ja sam rešio sam da počnem da obilazim takva sranja

Lažeš, nego se kriješ da bi se drogirao ko i sve metalike.

Pa u samom centru grada ima pun kurac boljih štekova, odem na železnički most i boli me kurac.

kabejo, daj lokejsn, macoree

Juče sam našao kod Kalenića nečije zagrade, il su napuštene il su pobegle... Javi te se za još info. hladno je i usamljen sam...

kod nas u bosni svaka druga zgrada napuštena...

svidža mi se tema iako nemam šta da predložim.
ustvari, da kažem za NS za Radnički, kul je tamo, mada često ima mase, cigani su pokrali sve sem betona, a pogled kida.

kako se dolazi tamo boo, objasni za nekoga ko nigda nije bio u ns. a i na sta puca pogled?

Odeš do Skupštine, skreneš desno prema Univerzitetu i gledaš visoku zgradu na račvanju puta, puca pogled na sve, Vojvodina bato!

totototo Bruce :D mada nije baš na račvanju, iza te je :)

ma otprilike, ne može je promašiti, ja sam doživeo da tamo idem i neke stripove i knjige da kupujem pre 20 i koju godinu :)

EDIT: bio dobar kurs za carinike tamo, pola polaznika još deru putnike po granicama