"U stanju smo da trpimo i likove koji su besomučno ojadili fondove i krali pare namenjene ugroženoj srpskoj deci na Kosovu i Metohiji samo da skinemo Partizan sa trona" - Delije 1989.
"Kada nam ne ide u fudbalu - pratimo košarku. Kada nam ne ide košarka - pratimo vaterpolo. Kada nam ne ide vaterpolo - pratimo rukomet. Kada nam ne ide rukomet pratimo - žensku odbojku. E tu smo šampioni" - Delije 1989.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fa/%D0%9A%D1%83%D1%80%D0%B4_%D0%90%D1%80%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B8%D0%BD.jpg/300px-%D0%9A%D1%83%D1%80%D0%B4_%D0%90%D1%80%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B8%D0%BD.jpg
"Kada te je protivnik ponizio u svakom pogledu, počni da izmišljaš činjenice" - Delije 1989.
http://www.woodlandpress.com/files/history_channel_logo.jpg
History channel 1989
"Kada si slabiji i smešniji, odmah počni da lažeš." - Delije 1989.
Османлије 1989
"Večito smo drugi ali bitnija je poseta na stadionu" - Delije 1989.
"Kada država stane iza tvog kluba, koji je nesposoban da živi bez toga, izmisli da su i rivala podržavali." - Delije 1989.
"Kada se ne čuješ na Derbiju, slaži da su rivali imali zvučnike uperene u tebe" - Delije 1989.
hehehehe
kurajber onlajn huligan.vodja svih navijaca koji tekmu prate preko tv-a.
"U stanju smo da trpimo i likove koji su besomučno ojadili fondove i krali pare namenjene ugroženoj srpskoj deci na Kosovu i Metohiji samo da skinemo Partizan sa trona" - Delije 1989.
"Čoviću legendo" - Delije 1989.
Naravno, mada ja imam staž oflajn svakako dovoljan da bi sada mogao da uživam u penziji.
"Kada ti je čak i ime iskopirano od rivala, a dao ti ga je DB, onda slaži da rival kopira od tebe" - Delije 1989.
"Kada nam ne ide u fudbalu - pratimo košarku. Kada nam ne ide košarka - pratimo vaterpolo. Kada nam ne ide vaterpolo - pratimo rukomet. Kada nam ne ide rukomet pratimo - žensku odbojku. E tu smo šampioni" - Delije 1989.
"Prosinečki nije hrvat. Majka mu je srpkinja. Iz Čačka." - Delije 1989.
"Svaki Derbi smo glasniji samo 5 minuta, ali mi kažemo da smo bili celu utakmicu"- Delije 1989.
Prvaci smo 6 godina al država gura Zvezdu. Alkatraz
Igramo ligu šampiona al pevamo o kurvi koja se gasi... Shadows
"Kada ti sviraju penal, a protivnika je lopta pogodila u nogu, ti reci da ga je pogodila u ruku" - Delije 1989.