Večiti Derbi u fudbalu: Partizan - Crvena Zvezda

1. "Kada te je protivnik ponizio u svakom pogledu, počni da izmišljaš činjenice" - Delije 1989.

2. "Kada si slabiji i smešniji, odmah počni da lažeš." - Delije 1989.

3. "Večito smo drugi ali bitnija je poseta na stadionu" - Delije 1989.

4. "Kada država stane iza tvog kluba, koji je nesposoban da živi bez toga, izmisli da su i rivala podržavali." - Delije 1989.

5. "Kada se ne čuješ na Derbiju, slaži da su rivali imali zvučnike uperene u tebe" - Delije 1989.

6. "Večito smo drugi ali bitnija je poseta na stadionu" - Delije 1989.

hehehehe

7. kurajber onlajn huligan.vodja svih navijaca koji tekmu prate preko tv-a.

8. "U stanju smo da trpimo i likove koji su besomučno ojadili fondove i krali pare namenjene ugroženoj srpskoj deci na Kosovu i Metohiji samo da skinemo Partizan sa trona" - Delije 1989.

9. "Čoviću legendo" - Delije 1989.

10. kurajber onlajn huligan.vodja svih navijaca koji tekmu prate preko tv-a.

Naravno, mada ja imam staž oflajn svakako dovoljan da bi sada mogao da uživam u penziji.

11. "Kada ti je čak i ime iskopirano od rivala, a dao ti ga je DB, onda slaži da rival kopira od tebe" - Delije 1989.

12. "Kada nam ne ide u fudbalu - pratimo košarku. Kada nam ne ide košarka - pratimo vaterpolo. Kada nam ne ide vaterpolo - pratimo rukomet. Kada nam ne ide rukomet pratimo - žensku odbojku. E tu smo šampioni" - Delije 1989.

13. "Prosinečki nije hrvat. Majka mu je srpkinja. Iz Čačka." - Delije 1989.

14. "Svaki Derbi smo glasniji samo 5 minuta, ali mi kažemo da smo bili celu utakmicu"- Delije 1989.

15. Prvaci smo 6 godina al država gura Zvezdu. Alkatraz

16. Igramo ligu šampiona al pevamo o kurvi koja se gasi... Shadows

17. "Kada ti sviraju penal, a protivnika je lopta pogodila u nogu, ti reci da ga je pogodila u ruku" - Delije 1989.