Večiti Derbi u fudbalu: Partizan - Crvena Zvezda

1. Sanitarni čvor
    navijaci partizana oraganizuju turisticke ture za gostujuce navijace,npr. za navijace iz francuske.promovisu ljudi zemlju.neki se i ne vrate sa tih putesestvija.

To moze da se prebaci u neku definiciju ako vec ne postoji neka na tu temu...

2. turisticka organizacija beograda podrzala navijace partizana.

3. Pocinje sva da se ponavlja po stoti put...
    http://cro-eu.com/galerija-fotografija/albums/userpics/10001/Franjo_Tudjman_mladi.jpg

EDIT: obrisao sam prethodnu sliku, nije fora da se licno prepucavamo... Umesto nje sam stavio her Franju...

4. Inače biće ovo gotivan Derbi jer je jedina utakmica koju niste uspeli da platite, tako da vam ne gine kurčina i to golema u guzici.
    A jasno mi je da ćemo vas jebati jer niste uspeli da postavite vašeg sudiju što svira one sloboden padove za vas, tako da ste bez podrške koju često imate.

Mažite bulju stanovnici nehigijenskih naselja, trebaće vam prohodnost za ogromnu kurčinu koja se ustremila ka vama.

5. Џони, ако си турчин гледаћеш турски коријен. А ако си србин знаш шта значи Делија. Па ти гледај.

6. А ако си србин знаш шта значи Делија

Znam.

7. Па читај ко Србин, ако ти баба каже да си делија не каже ти сигурно да си турски коњаник :)

8. Само 6 страна од синоћ и нисте се нешто претргли.

9. а никад у свом животу, ни у којој земљи нисам видео да је један клуб толико анатемисан, а један тако гуран, финансиран од стране државе, иако је најлогичнији потез стављање катанца.

http://images9.kurir-info.rs/slika-620x333/boris-tadic-1335891038-156408.jpg

KUKUUUUUUU!!!

10. Jedna stvar koja mi najviše ide na kurac je opsednutost glodara Zvezdom.. Nekako nikad nisam imao potrebu da mrzim Partizan, čak ih i gotivim onako izdaleka. Prije sam mislio da je to valjda njihova želja da budu veći od Zvezde pa da znaju da i kad si najveći treba da poštuješ slabije. Al evo već 5 godina se igraju sa nama i nismo im ravni i opet uvek će gledati prvo kako je Zvezda odigrala pa tek onda Partizan i kad igraju protiv tamo nekog Spartaka i Srema pola meča pevaju o "kurvi".. KORNIFLEKSI!!

11. DB nas krstio turskim imenom 1989.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.