Kunu se u bracu sa Pireja. Partizan ih otrsi u basketu, oni kazu "pustili su vas". Delije 1989
Smene trenera na +5, izgube titulu - okrive Toleta. Delije 1989
Mi smo stub srpstva i drzimo srpski fudbal. Ivan prekine tekmu u Italiji, puknemo 3 boda i prakticno izduvamo za prolaz. Delije 1989
Mogu da se pohvalim da sam bio na 22 derbija. Na 36 partizanovih utakmica na jna (a da nije derbi). 93 Zvezdine utakmice na Marakani (a da nije derbi ili evropa) i oko 40 gostovanja. Na 7 Mačvinih utakmica. Oko 200 utakmica lokalnog kluba. Svim utakmicama reprezentacije u poslednjih 11 godina kod kuće, jedne u Bosni i jedne u Makedoniji. Na 32 utakmice Rada. 1 Baska, Bska, Voždovca, Balkana, Beograda, Ofke, Mladenovca, Grafičara, Obilića, Železničara.
3 prvenstvene za seniore Hajduka sa Liona odigrane.
Neki me zovu mađijom, ali ja sam samo skromni dečko koji voli derbi i fudbal i ne nalazi zadovoljstvo u ponižavanju druge osobe jer je njegov tim trenutno slabiji ili nesrećniji.
Iznenadna turbulencija proizvela grad veličine oraha iznad Novog Beograda. Kako saznajemo, protivgradne rakete su ispaljene ali su uspele samo da zaplaše službenike aerodroma "Nikola Tesla" i upropaste jedno jato labudova na proputovanju u severne krajeve. Led je padao jakim intenzitetom izvesno vreme, a naš reporter se dokopao ekskluzivnog intervjua sa par istaknutih ličnosti zemlje i regiona:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/50/Dr_deretic.jpg/180px-Dr_deretic.jpg Dr. Jovan Deretić: Zavera Iluminata i svetskih moćnika u sprezi sa judeomasonskim pokretima nadvila je ovaj crni oblak nad prvu zabeleženu naseobinu Srba na Balkanu. Naime, u apokrifnim dokumentima otkrivenim na Kavkazu nalazimo belešku da su Srbi, u stvari, potekli sa Novog Beograda pa zatim odatle otišli na Karpate i posle se ponovo vratili...
http://www.semirosmanagic.com/ba/images/semir_osmanagic.jpg Dr. Semir Osmanagić: U toku dana je zabilježena jaka elektromagnetična fluktuacija piramide Sunca upravljena ka mlađoj Keopsovoj piramidi i u sprezi sa jonskim tokovima južnoameričkih piramida proizvela manifestiranje lednika iznad Beograda. Srećom, naši Derviši su uspjeli razbiti taj lednik na manje komade.
Mogu da se pohvalim da sam bio na 22 derbija. Na 36 partizanovih utakmica na jna (a da nije derbi). 93 Zvezdine utakmice na Marakani (a da nije derbi ili evropa) i oko 40 gostovanja. Na 7 Mačvinih utakmica. Oko 200 utakmica lokalnog kluba. Svim utakmicama reprezentacije u poslednjih 11 godina kod kuće, jedne u Bosni i jedne u Makedoniji. Na 32 utakmice Rada. 1 Baska, Bska, Voždovca, Balkana, Beograda, Ofke, Mladenovca, Grafičara, Obilića, Železničara.
Neki me zovu mađijom, ali ja sam samo skromni dečko koji voli derbi i fudbal i ne nalazi zadovoljstvo u ponižavanju druge osobe jer je njegov tim trenutno slabiji ili nesrećniji.
Ne bih da se hvalim na koliko na koliko Derbija sam bio. Recimo da je prvi bio tačno 100. i od tada sam propustio samo poslednjih šest jer ne idem više na utakmice. Ne bih mogao da nabrojim na koliko sam utakmica Partizanovih bio u svim sportovima.
Inače ja vas ostavio da vidim makar jednu dobru foru od vas musavih i ništa. Da nije Bruce-a, vi bi i dalje svi redom transferisali. Izvadio vam čovek malo prosek.
"Napišem slovo lj naopačke na paroli. Kažem da je fotošop." - Delije 1989.
"Piksi je 'Zvezdina zvezda', najbolji igrač, svi ga volimo. Bijemo ga u restoranu na stadionu" - Delije 1989
MA PUŠITE KURČINU I JEDNI I DRUGI, JEBO VAS ONAJ KO VAS SASTAVI!!!
DA NIJE BILO ĆOPAVOG ZAGORCA, NE BI BILO NI VAS.
Prozivamo se na temi, a 90 posto nije videlo stadion vise od 3 puta u zivotu- Delije i Grobari Vukajlija
*Je l' se računa reprezentacia?
Naravno, al' samo kad igra na Marakani!!! :))
Kunu se u bracu sa Pireja. Partizan ih otrsi u basketu, oni kazu "pustili su vas". Delije 1989
Smene trenera na +5, izgube titulu - okrive Toleta. Delije 1989
Mi smo stub srpstva i drzimo srpski fudbal. Ivan prekine tekmu u Italiji, puknemo 3 boda i prakticno izduvamo za prolaz. Delije 1989
Ma na to sam i mislio. Ni mladi ne igraju u lavoru.
http://www.youtube.com/watch?v=bfZ-Yq9DOig
Ukupno 300 godine!
Ne znam da li sam se predstavio. Marko. Kraljević Marko trololololo
MISTERIOZNO!
Iznenadna turbulencija proizvela grad veličine oraha iznad Novog Beograda. Kako saznajemo, protivgradne rakete su ispaljene ali su uspele samo da zaplaše službenike aerodroma "Nikola Tesla" i upropaste jedno jato labudova na proputovanju u severne krajeve. Led je padao jakim intenzitetom izvesno vreme, a naš reporter se dokopao ekskluzivnog intervjua sa par istaknutih ličnosti zemlje i regiona:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/50/Dr_deretic.jpg/180px-Dr_deretic.jpg
Dr. Jovan Deretić: Zavera Iluminata i svetskih moćnika u sprezi sa judeomasonskim pokretima nadvila je ovaj crni oblak nad prvu zabeleženu naseobinu Srba na Balkanu. Naime, u apokrifnim dokumentima otkrivenim na Kavkazu nalazimo belešku da su Srbi, u stvari, potekli sa Novog Beograda pa zatim odatle otišli na Karpate i posle se ponovo vratili...
http://www.semirosmanagic.com/ba/images/semir_osmanagic.jpg
Dr. Semir Osmanagić: U toku dana je zabilježena jaka elektromagnetična fluktuacija piramide Sunca upravljena ka mlađoj Keopsovoj piramidi i u sprezi sa jonskim tokovima južnoameričkih piramida proizvela manifestiranje lednika iznad Beograda. Srećom, naši Derviši su uspjeli razbiti taj lednik na manje komade.
http://images3.kurir-info.rs/slika-620x333/nele-karajlic-haski-tribunal-nadrealisti-dr-nele-karajlic-1355266458-240473.jpg
Dr. Nele Karajlić: Ja navijam za Želju pa mi svejedno, al to je zato što tamo ima najviše navijača Partizana. Smrzli se bolan od straha za Derbi pa se temperatura u čitavom naselju spustila za dvaes stepeni...
Ti baš imaš para za bacanje...
Ne bih da se hvalim na koliko na koliko Derbija sam bio. Recimo da je prvi bio tačno 100. i od tada sam propustio samo poslednjih šest jer ne idem više na utakmice. Ne bih mogao da nabrojim na koliko sam utakmica Partizanovih bio u svim sportovima.
Inače ja vas ostavio da vidim makar jednu dobru foru od vas musavih i ništa. Da nije Bruce-a, vi bi i dalje svi redom transferisali. Izvadio vam čovek malo prosek.
"Napišem slovo lj naopačke na paroli. Kažem da je fotošop." - Delije 1989.
hteo na onu temu pa se usro da me ne banuje Agilni zbog nekropostovanja :)
"Grobari zapale kružnu bakljadu oko stadiona, ti sačekaš deset godina, pa kažeš da si to uradio prvi" - Delije 1989
Lololololo najebali smo :)
"Kurčiš se cele sezone, pukneš u finalu ABA lige, opet ne gledaš košarku" - Delije 1989.
A da zlo bude najgore - ja fudbal uopšte ne pratim i živo me zabole za Derbi, samo mi zajebancija dobra :)
Vrhunska tema.
U kraju je šou kada je Derbi, a ovde bude mirno. Malo se podigne atmosfera.
"Grobari nas prozivaju na temi, mi ćemo doći ako pobedimo" - Delije 1989.