Večiti Derbi u fudbalu: Partizan - Crvena Zvezda

1. "Pala kiša pokisnuli" grobari

2. Киша пада ја се клизам, серем ти се на Партизан!!!!!!!

Ua, plangulatori!
    Original kaze " Pada kisa ja se klizam, NOSIM PEHAR ZA PARTIZAN! "

hnjo,hnjo tako ce i sad u subotu da bidne!

Hej Pjano, pusi ga lagano, hej Drulo, svrsim ti u grlo!

3. "Kad sam bio mali znao sam svoj pravac oni bili katolici a ja komunalac" - Delije 1989.

4. "Kad sam bio mali znao sam svoj pravac oni bili katolici a ja komunalac" - Delije 1989.

Спонзор клуба у баскету ти градска чистоћа и комуналије, прозивај цигане да су цигани (гробари југ)

5. Паметнији попушта (делије север)
    Ћао мишеви, одо спавати морам сутра на воз. А ИДЕ ВОООООООООООООЗ А ИДЕ ВООООООООООООООЗ

6. Dub, jel to slika srpskog fudbala?

7. Delije - Skup osoba sa velikom ljubavlju prema svom klubu
    Grobari - Skup osoba sa velikom mržnjom ka protivničkom klubu.

8. Delije - Nisu nas slomile ove teške godine još nas sada ima više zbog tebe.
    Grobari - Kurva umire, kurva gasi se, opšti delirijum svih pedeset navijača obe frakcije.

9. Čović vs Tadić
    Đinđić koma

10. zvezda je bolja od parizana,a to njih nervira pa hejtuju xD

11. Prvi put kad sam bio na jugu bilo je pakleno! Al jbg dade ga Lacijo, prođoše dalje...

12. Sjećate se kad je Ivica Kralj primio gol od golmana u devedesetdesetom?

13. "Pratimo utakmice Partizana u evropskim takmičenjima jer naš klub ne igra Evropu. Al Tole je kriv. I imamo Bari" - Delije 1989

14. OOOOOOOOOOOOOOOOO PARTIZANEEEEE VOLIMO TEEEE SRCEM SVIIIIIM
    GDE GOD TI DA IGRAŠ TU SU TVOJI GROBARI, SAMO TEBI VERNI, SAMO TEBI ODANI!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.