Večiti Derbi u fudbalu: Partizan - Crvena Zvezda

1. Ali retardirano je npr david sto je okacio.
    Davide nista licno, ali covece otkud odjednom kacis neki logor tamo jbt.
    Ovo je neka sportska tema, lepo fino suknjavanje prozivanje.
    Sta ce za logor.

брате шта ти је, јеси пратио пар страна пре. јер смо причали о усташама, а ово ми је налетело на фбу па да поделим са осталима на овој теми јер је посећена па ће више људи видети и треба да види.

2. Gazimudo
    A jel smemo da podjebavamo cigane ako bude X, posto realno,nama i on odgovara?

реално, смете да подјебавате и ако буде мање од 2 разлике за звезду, пошто ће вам и то бити успех опаааааааааааааааааа.
    ДОШ'О ЈЕ И ТАЈ ДАН!

3. што сам синоћ сањао сан! јна био већи, и сви смо могли да станемо. толе вам направио веће трибине, јер двајес хиљада делија стиже. хехехе.

4. ЗА ВЕЧНУ СЛАВУ, ЗА ПОБЕДУ!

5. КАДА БИ СВИ КАО ЧЕРГАААРИ ПРЉАВИ И РУУУЖНИ ПОСТАААЛИИИ

6. МИ ИМАМО АЦУ ЛУКАСА, ЈЕБАЛА ВАС ЗОРАНА!!!!

7. САМО ПИЧКЕ БОДУ А?

Чим је избоден неко од глодарчића, значи, одмах је у питању неко од звездаша, наравно, јер нико други у овом универзуму не зна да носи нож осим њих, јер су они проклетиње...
    (Наравно, и за другу страну важи... Да се разумемо....)
    Не буди малоуман Давиде, замолио бих те, као отац сина...

8. Realno vas je Radmilo pocepao sa onim dugačkim postom.

9. пуши га мајмуне, јесам реко доле лепо.

10. Нема потребе за вулгарностима, понашај се зрело, рекао сам ти већ, не буди малоуман, читај шта сам написао...
    Фора је што одмах мора да повезује са супарничким табором... Мсм...
    Много серете...

11. Davide, iskuliraj... Bez licnog napucavanja...

12. Momčadijo, samo neka igra večeras bude fer i korektna pa nek pobedi bolji heheh

13. Џони, искрено, боле ме курац за дерби, али волео би да Звезда победи, чисто да видим количину твојих постова након тога, ништа више....:Д

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.