Stavio sam 200 din na dvojku, 9 kvota. Igrao X na jednom i 2igg na drugom tiketu.
NEREALNO DA NE BUDE BAR X ILI DA ZVEZDA NE POBEDI. Al danas me samo nerealne stvari pogađaju...tako da me ne bi čudilo.
А ставља Мијаиловић лопту на белу тачку, мени закуца стрим, рефрешујем страницу, брзо док се рефрешује идем на резултати.цом, чекам да зацрвени онај резултат, али патка. Биће икс, верујем да ће се фрањевци бранити до 90. и увалиће им гол Келхар методом главом у рашље.
Šomi isto to sam radio. Samo što sam išao na flashscore.com britansku verziju istog sajta.
Uđem na live utakmice, i ono sevaju golovi ko ludi, ja mislio jedan je 100% naš. I tako otkočim ja strim, ono 1:0 detemujebem.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
JEBI JEBI CIGANE
Ne gledam ali vidim na flešskoru da ste promašili dva penala
HAHAHAHAHHAHAHAHA
Pa koliki ste vi bogalji
Koja ste vi jadara usrana, nesvest
Dolazi iz keca u dvojku
E jesmo vala.
u životu nisam promašio penal
MA JEL POŽELIŠ DA TI SUDIJA NE SVIRA PENAL GOVNO CIGANSKO
Lel
Ал су сакати у ноге, крваво им дијете јебем, па макар да су опичили лопту како треба, него к'о пјетлићи шутају. Аман тешке ноге од гурања аутобуса...
http://static.mondo.rs/Picture/320347/jpeg/penal.jpg
METULI LEPAK
Haha
ево враћа се за тројку синоћ
предвидео сам оба промашаја са тачке и гол из слободњака, ја пророк
Јебач, теби Видовита Зорка неки род, дефинитивно.
уваљаћемо им неку одбијанку у 78 или 89 минуту.
ал стварно
nisi prorok, nego BAKSUZ
Stavio sam 200 din na dvojku, 9 kvota. Igrao X na jednom i 2igg na drugom tiketu.
NEREALNO DA NE BUDE BAR X ILI DA ZVEZDA NE POBEDI. Al danas me samo nerealne stvari pogađaju...tako da me ne bi čudilo.
изјебо сам се само за 0:0, одма на почетку се ћ видело да ће бити голова
2:0 на крају ценим
А ставља Мијаиловић лопту на белу тачку, мени закуца стрим, рефрешујем страницу, брзо док се рефрешује идем на резултати.цом, чекам да зацрвени онај резултат, али патка. Биће икс, верујем да ће се фрањевци бранити до 90. и увалиће им гол Келхар методом главом у рашље.
kakav invalidski fudbal ovaj domaći
Šomi isto to sam radio. Samo što sam išao na flashscore.com britansku verziju istog sajta.
Uđem na live utakmice, i ono sevaju golovi ko ludi, ja mislio jedan je 100% naš. I tako otkočim ja strim, ono 1:0 detemujebem.