Sutra posle dva ti sigurno neće biti kasno da skucaš, čak i da ujutru bude objavljeno sve. Skockavaju se grupe, dodeljuju teme. Naslovi su za sada određeni. Večeras, ili ujutru, fifti-fifti. Toliko mogu reći :)
Brate, ako neko vec odustane, obavestite mene na PVT da se ubacim namesto njeg. Realno, ne da mi se da sada trazim, ali bilo je grupa sa 3 takmicara. Pa majkumu, ako vec ima ko oce, sibnite na PFT da se igramo.
Mene ne smeta ni da me obavestite sahat ure ranje, jer ionako je ne bih duze pisao.
Dođoh iz grada pre petnaestak minuta. Vidim, Bolt je priznao svoj prestup i ponudio se da Paninaro prođe umesto njega. Ja samo da ti kažem da ćeš dobiti ban od tri dana čim završiš sa takmičenjem. Nisam hteo da javno objavim ime autora, čisto da ne bi bilo previše prepucavanja i napušavanja. Dalje ideš jer su ljudi glasali za tebe. Dupli će ti biti banovan na 30 dana, čisto da te ne zagolica da ponovo nešto slično pokušaš.
Duhovito.
Mene interesuje da li će ona tema ''Predloži definicije za odabrane...'' il' kako se već zvala, nakon završetka ovog takmičenja sa kratežima, biti otvorena!?
Hoće skoro raspored i teme? Sutra pre podne imam dosta posla pa bi mi leglo da bude ili večeras ili sutra posle dva...
Sutra posle dva ti sigurno neće biti kasno da skucaš, čak i da ujutru bude objavljeno sve. Skockavaju se grupe, dodeljuju teme. Naslovi su za sada određeni. Večeras, ili ujutru, fifti-fifti. Toliko mogu reći :)
Da li je neko odustao? Srkletnik? :)
nije frka uopšte, samo da imam vremena posle dva da je objavim, nije pisanje problem to ja zovnem ćeru i šta prvo lupne to napišem :)
Brate, ako neko vec odustane, obavestite mene na PVT da se ubacim namesto njeg. Realno, ne da mi se da sada trazim, ali bilo je grupa sa 3 takmicara. Pa majkumu, ako vec ima ko oce, sibnite na PFT da se igramo.
Mene ne smeta ni da me obavestite sahat ure ranje, jer ionako je ne bih duze pisao.
Meni je dovoljno da me obavestite minut ranije. :)
dez sekundi, poslednja ponuda. NIJE DZABA KRATEZ!
Šta je, zinulo dupe za plusevima, a?
Daću vam ja pluseve, jebli vas plusevi....
e, da me nije blam ladno bi odustao samo da vidim taj kratež za deset sekundi :)
Cune, matoree, koji ti je, ocemo malo da se igramo...
Jeste, baš mi je zinulo dupe za plusevima.
Prijavljujem se!
Dođoh iz grada pre petnaestak minuta. Vidim, Bolt je priznao svoj prestup i ponudio se da Paninaro prođe umesto njega. Ja samo da ti kažem da ćeš dobiti ban od tri dana čim završiš sa takmičenjem. Nisam hteo da javno objavim ime autora, čisto da ne bi bilo previše prepucavanja i napušavanja. Dalje ideš jer su ljudi glasali za tebe. Dupli će ti biti banovan na 30 dana, čisto da te ne zagolica da ponovo nešto slično pokušaš.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/08/06/article-2184223-14684B84000005DC-458_634x398.jpg
http://ballerwives.com/wp-content/uploads/2012/08/Jamaicas-Olympic-Sprinter-Brigitte-Foster-Hylton-Breaks-Down-Crying-Optimized.jpg
http://www.jamaicaobserver.com/assets/8719241/Mellissa-s-Mom_w304.jpg
Bolteeee zaštooo?
Duhovito.
Mene interesuje da li će ona tema ''Predloži definicije za odabrane...'' il' kako se već zvala, nakon završetka ovog takmičenja sa kratežima, biti otvorena!?
@ Riha: neće biti otvorena još neko vreme. Da budem precizan, za predlaganje ću otvoriti novu temu, pošto obe stare teme treba isfiltrirati.
Evo i rasporeda po grupama, kao i izraza za definisanje u drugom krugu:
Kapiram. Aj' ako te ne mrzi daj link one stare teme da čitam ranije predloge.
Ау биће чупаво...
jebote, nemam predstavu šta da definišem...
Kako ste mi šuknuli grupu lol.