Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Zajebi ti tu priču, Agilni kakav je nabiće tebe, mene i Šarla u istu grupu pa ko Nadal, Federer i ja pre finala...
Samo da ste što dalje od mene lolo
čitaam sad ove najnovije, bogami Šarlo opasno oštri kurac, neko ima da bude jeben u sledećem kolu...
Одличан је Шарло, ево и ја прочитао ова два кратежа. Мене интересује да ли жребају групе или намештају ко уефа?
Nije isto Vejv, ti si transver i dalje. :)
A što se Bolta tiče, hm, nema opravdanja za ono što je uradio, to mi je gnusno, ali veći transver je činjenica da je postovao na ovoj temi par puta nešto tipa "Nevera, tesno, gusto, biće zajebano, aktivno pratim glasnje jer mi je stalo do toga" i onda glasao za sebe sa duplog.
Ali kao što rekoše Enemi i Agi i verovatno još neko, teraj dalje.
Jebo vas on, aj mu još popušite kitu što se izvinuo za blam.
:)
Или још горе, ко ФИФА?
Значи мафија и овде. Доле модераторска мафија!
+19999 na skockov comment
Moram da angažujem lobiste za sledeće kolo.
odična ideja za sledeće kolo :)
Круже приче да постоји модераторска секта... Окупио их неки каизен и они сад иду по сајту и представљају се ко модератори, бришу поштеним људима дефинције, постере и скидају лајкове.... Проповедају нека богумилска срања типа не плагирај, не пожели туђу одабрану, не хули на модератора свога!
Ма мафија бре, Каизен Платини!
najebali smo u sledećem kolu, sad kad izlete teme iz narodne epske poezije, pretkosovskog ciklusa ima svi da se izlogujemo :)
стиди се болту! срам да те буде! то што си урадио је велика срамота! ИЗДО СИ ВУКАЈЛИЈУ
Вероватно. Мене усрало у првом кругу, а контам да ће следећа дефка да ми буде тешко говно.
Dobro, dosta je bilo o Boltu. Čovek se javio na temi sam, krivo mu je i siguran sam da mu slične stvari neće više pasti na pamet.
Svaka naredna podrška/kritika glasanju sa duplog, na ovoj temi, povlači trodnevni ban.
ahahahaha
Odo' da sa Paninarom podignem lovu od kladiJonica, dali su nam pretjerane pare da pustimo ovu dvojicu auCajdera. ;) Čestitke Šonetu i Boltu.
Добра ствар нама који смо испали и уопште такмичења је добра читаност, просек 40 позитивних гласова, док на обичним дефкама не може ни 20 да се скупи.