U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Gde je ona slanina što ju je nudio Bili?
i meni.
mančo, vidro, pogledajte naš izraz i zahvalite se Zyclonu
ko mi da ideju na pvt, šaljem lekove u izbosu do 2000.00 RSD :)
Gugi, samo definiši u svom stilu i nema brige lololo
pa dispadnem odma'... heheh, ee Bruce, Bruce....
ček, ček, ti hoćeš da kažeš da JA imam stil!? mora da si pijan
vid vidre i mance sto su se usrali od brusa. pf, pa kad je brus dobro pisao krateze?
kad je brus dobro pisao uopste?
jesam sede, tamo negde u aprilu 2010. sam pisao fenomenalno, ali sam se od onda malo usrao :)
Gugi, prati malo fabulu radnje, nemoj da rasipam igre reči uludo!
e, kozice, ne seri previše. :D i ajvar je odličan autor
ma kak'a fabula, icč ne povezujem
HAHAHAHAHAHAHAHAHHA
PA GUGI, CARE!
jesam sede, tamo negde u aprilu 2010. sam pisao fenomenalno, ali sam se od onda malo usrao :)
ne pamtim ja ta vremena, pa ko da ih nije ni bilololo
oa vidi koja ti je tema, a onda pročitaj moj post...
to je taj komentatorski refleks kod gugija, da ne cita nego odma potrci da baci komentar, hehe
haahahhahaahhaahhaha!!
to je taj komentatorski refleks kod gugija, da ne cita nego odma potrci da baci komentar, hehe
o- lolo
ne bih da se još pozdravljam ali mislim da ispadam u ovom krugu
Nema veze, makar sam sabio u prvom krugu.
A bre u kurac, palo mi na pamet nestajanje Jevreja ali nisam stigao na vreme.
ја да питам до кад је рок да се постави дефиниција, пошто до 17 часова вероватно нећу бити у могућности.
Piše do četvrtka u ponoć.
E da, i da kažem da je logičnije bilo da ove koji su bili prvi u prvoj rundi ne stavite sve zajedno u iste grupe lololol. MISLIM NOSIOCI KURAC-PALAC.