Moram reći da sam svim do sada napisanim definicijama u drugom krugu veoma, veomazadovoljan. Mnogo su bolje nego one iz prvog kruga. Čuj bolje - arče arčerski.
Moram reći da sam svim do sada napisanim definicijama u drugom krugu veoma, veomazadovoljan. Mnogo su bolje nego one iz prvog kruga. Čuj bolje - arče arčerski.
Хвала маћорее, значи ми твоја подршка! ПРОЛАЗИМ ДАЉЕ!
da znaš za ubuduće, kad si u mojoj grupi i dostaviš tablu ove milosti Gospodnje, javi se na PVT da ti dam moju defku i da ideš dalje, a ne ovako da vide svi pa ne smem da primim mito...
јебо слику своју нисам видо...
molim samo da se evidentira koja grupa je ispoštovala organizatore u roku od odmah...
Ostali imaju nameru da nam podare nešto kvalitetno :P
Modovi, šta ste to čačkali kad ne mogu preko telefona da definišem? Automcki me izloguje. :) Morala sam dustajem iz kreveta i da upalim komp. Cccc
Auuu, jbt, kakva su ovo vremena došla kad žene (majke, domaćice...) spavaju do 9??
Ццц, Зајк, направи од Главног и мене који смо дефиниције Србенди домаће издајнике са оном групом 17+.
Moderna vremena :)
Što bi moja baba rekla "Luda vremena"...
A šta ja da kažem. Ne piše mi se dobro. Sve neki the best autori a ja ki miš među njima. :(
Šta kukate? Ovo i jeste takmičenje - na sve bolje i bolje ćete naići. Ja bih bio srećan da sam prošao I krug...
Juhuhu, sad se tek stvarno zakuvava... :clappinghands:
Хвала маћорее, значи ми твоја подршка! ПРОЛАЗИМ ДАЉЕ!
Ja sam svoju bacio pa šta bude bude.
U frižideru. :)
Ostali imaju nameru da nam podare nešto kvalitetno :P
Samo ti zajebavaj... :)
Ранкинг на ејтипи листи је немилосрдан, уефа је строга...
kao očuh :)
http://www.staparskikulen.com/images/thumbs/big/slanina1.jpg
da znaš za ubuduće, kad si u mojoj grupi i dostaviš tablu ove milosti Gospodnje, javi se na PVT da ti dam moju defku i da ideš dalje, a ne ovako da vide svi pa ne smem da primim mito...