KRATEŽIRANJE: vaša omiljena oficijalna tema za diskusije

1. јебо слику своју нисам видо...

2. molim samo da se evidentira koja grupa je ispoštovala organizatore u roku od odmah...

3. Ostali imaju nameru da nam podare nešto kvalitetno :P

4. Moram reći da sam svim do sada napisanim definicijama u drugom krugu veoma, veomazadovoljan. Mnogo su bolje nego one iz prvog kruga. Čuj bolje - arče arčerski.

5. Modovi, šta ste to čačkali kad ne mogu preko telefona da definišem? Automcki me izloguje. :) Morala sam dustajem iz kreveta i da upalim komp. Cccc

6. Morala sam dustajem iz kreveta i da upalim komp. Cccc

Auuu, jbt, kakva su ovo vremena došla kad žene (majke, domaćice...) spavaju do 9??

7. Ццц, Зајк, направи од Главног и мене који смо дефиниције Србенди домаће издајнике са оном групом 17+.

8. Što bi moja baba rekla "Luda vremena"...

9. A šta ja da kažem. Ne piše mi se dobro. Sve neki the best autori a ja ki miš među njima. :(

10. Šta kukate? Ovo i jeste takmičenje - na sve bolje i bolje ćete naići. Ja bih bio srećan da sam prošao I krug...

11. Juhuhu, sad se tek stvarno zakuvava... :clappinghands:

12. Moram reći da sam svim do sada napisanim definicijama u drugom krugu veoma, veomazadovoljan. Mnogo su bolje nego one iz prvog kruga. Čuj bolje - arče arčerski.

Хвала маћорее, значи ми твоја подршка! ПРОЛАЗИМ ДАЉЕ!

13. Ja sam svoju bacio pa šta bude bude.

14. Gde je ona slanina što ju je nudio Bili?

U frižideru. :)

15. Agilni

Ostali imaju nameru da nam podare nešto kvalitetno :P

Samo ti zajebavaj... :)

16. Утерали сте ми курац с групом, модератори.

Ранкинг на ејтипи листи је немилосрдан, уефа је строга...

17. da znaš za ubuduće, kad si u mojoj grupi i dostaviš tablu ove milosti Gospodnje, javi se na PVT da ti dam moju defku i da ideš dalje, a ne ovako da vide svi pa ne smem da primim mito...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.