KRATEŽIRANJE: vaša omiljena oficijalna tema za diskusije

1. Primljeno k znanju. :)

2. Jesu zdrave ove male bobice ispod slanne?

3. Ajde, ba, ko da se glasa za definiciju... Glasa se za autora :D

4. Da se glasa za autora, ja bih prošao dalje. :)

5. Шта је ово јеботе, ја тек сад извалих да смо добили групе и теме. Мор'о сам писати на фрку :)

6. Bili dečko oš li preboleti što nisi prošao dalje lololol.

7. да најлепши увек успевају у животу ја бих био преценик.

8. Meni tema nije legla, ali mislim da nisam bio posebno loš...sad imam ideju, ali jebiga...

9. Ajde, ba, ko da se glasa za definiciju... Glasa se za autora :D

I to je 80% tačno!

10. Bruce
    e, da me nije blam ladno bi odustao samo da vidim taj kratež za deset sekundi :)

Ene ti moj za 7 sec. Lolo

11. Ја сам обезбедио последње место у групи лололо. Нисам знао шта да напишем и појео сам говно, тј. жидови су ми били прва асоцијација на израз, али је Видра била бржа.

12. Po meni je najbolji izraz u ovom krugu dobila 17 grupa "Crvena furija".

13. Ja se uzdam u to što su Brusova i Vidrina definicija slične lolol.

14. Ja se uzdam u to što su Brusova i Vidrina definicija slične lolol.

Vrhunska ironija, majstorski post :)

15. Meni baš lego izraz čak i previše tako da ću morati da skraćujem defku nebi li se uklopio...

16. Skratih primer. Telo mi se nikako ne uklapa ako ga skartim. Da li može da ostane ovako ili je baš striktno to pravilo od 150 karaktera?

17. primjer je valjda ogranicen na 200

18. primer iskombinovah al telo ne mogu nikako a za njega je 150. Nadam se da nije baš striktno već da je to stavljeno samo da se ne bi opet pisali romani a nadam se da će se tolerisati mala razlika.

19. Спремио сам листу, још се чекају мсмојне и дискретанбг да у својим групама напишу дефиниције. Ђе су људи, нема људи...

20. Имаш право фацо. Запостављена тема од синоћ... Ево и ја полако пробирам код листе, ал ће видимо још...