KRATEŽIRANJE: vaša omiljena oficijalna tema za diskusije

1. e, Agi, kuj mi odabrao poster i reakciju? čisto da znam na koje mesto da pošaljem neko piće, vo-no... možeš i u pvt ako nije za javnos'

pa, nisu loše defke, zavisi od grupe, jebiga

2. Pošto ne očekujem prolaz dalje samo da vas pozdravim. Vidimo se za 3 dana.

3. Realno, neko je bolji u prvom bio, a neko je sad :)

4. usaine, aj prekini da patetišeš, matere ti. znači, sad gledam definicija, i kontala da glasam za tebe, al kad vidi to samosažaljevanje i plakanje, pojela bih nekog. a na dijeti sam!
    ćuti i čekaj glasanje

5. A ladno, jbt, šta kukate koji kurac?

Prođeš - prošo si, ispaneš - ispo si, čekaj novi konkurc i mirna Bosna.

Ko babe ste neke.

6. Sasvim je u redu što ne razumeš vuka.

7. Sinoć sam sanjao da ispadam u drugoj fazi :(

8. Skočimiš
    A ladno, jbt, šta kukate koji kurac?

Prođeš - prošo si, ispaneš - ispo si, čekaj novi konkurc i mirna Bosna.

Ko babe ste neke.

+1

9. Једна дефиниција фали, а таман сам помислио да ће коначно сви да напишу.

10. Meni je lepo sve dok je ovo samo zezanje. :)
    Ma ne mora da shvati ako neće. :)

11. Асте се помамили.

12. Једна дефиниција фали, а таман сам помислио да ће коначно сви да напишу.

nema da fali, okacih u zaustavnom vremenu!

13. ја се бојим да ћу да испаднем а воло бих да не испаднем и да идем даље и да победим у финалу јер онда могу да мувам рибе тако и добијем пичака колко ми душа иште и да будем кул ко главни :/

14. diskretni kasni na startu, ali dominira u zavrsnici. sto mu kod Tashe nije pomoglo. si znao da je to kebina cerka? lolo

uh koliko je gluposti bilo u prvom krugu, sad je vec dosta bolje. pozivam na objektivnost i bez malverzacija :)

15. реално има добрих дефиниција...мада многе доста личе, ал јебига...не мош се баш бити претерано оригиналан у свакој прилици.

16. kebina ćerka? moje obožavanje mladjane Tashe ovim je armirano, cementirano, šalovano i sve takove radnje...
    kad se zalomi da tast i ja zaginemo, tašica pravi mezence a tata kebac i ja u dvoglasu

http://www.youtube.com/watch?v=VdkDRkkhy0M

joj endži majku ti jebem

17. pa zato treba razmiljati kontra od mase, recimo teglinjo bi meni bio klinja sa velikom dioptrijom. ali u pravu si, trenutak inspiracije je kljucan. lepo takmicenje, bijeljinska muza Vidrosava aka Ariel moj fav.

18. ја сам се овај пут одлучио за традиционалнији прилаз дефинисању...:Д

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.