usaine, aj prekini da patetišeš, matere ti. znači, sad gledam definicija, i kontala da glasam za tebe, al kad vidi to samosažaljevanje i plakanje, pojela bih nekog. a na dijeti sam!
ćuti i čekaj glasanje
ја се бојим да ћу да испаднем а воло бих да не испаднем и да идем даље и да победим у финалу јер онда могу да мувам рибе тако и добијем пичака колко ми душа иште и да будем кул ко главни :/
kebina ćerka? moje obožavanje mladjane Tashe ovim je armirano, cementirano, šalovano i sve takove radnje...
kad se zalomi da tast i ja zaginemo, tašica pravi mezence a tata kebac i ja u dvoglasu
pa zato treba razmiljati kontra od mase, recimo teglinjo bi meni bio klinja sa velikom dioptrijom. ali u pravu si, trenutak inspiracije je kljucan. lepo takmicenje, bijeljinska muza Vidrosava aka Ariel moj fav.
e, Agi, kuj mi odabrao poster i reakciju? čisto da znam na koje mesto da pošaljem neko piće, vo-no... možeš i u pvt ako nije za javnos'
pa, nisu loše defke, zavisi od grupe, jebiga
Pošto ne očekujem prolaz dalje samo da vas pozdravim. Vidimo se za 3 dana.
Realno, neko je bolji u prvom bio, a neko je sad :)
:P
usaine, aj prekini da patetišeš, matere ti. znači, sad gledam definicija, i kontala da glasam za tebe, al kad vidi to samosažaljevanje i plakanje, pojela bih nekog. a na dijeti sam!
ćuti i čekaj glasanje
A ladno, jbt, šta kukate koji kurac?
Prođeš - prošo si, ispaneš - ispo si, čekaj novi konkurc i mirna Bosna.
Ko babe ste neke.
Sasvim je u redu što ne razumeš vuka.
Sinoć sam sanjao da ispadam u drugoj fazi :(
A ladno, jbt, šta kukate koji kurac?
Prođeš - prošo si, ispaneš - ispo si, čekaj novi konkurc i mirna Bosna.
Ko babe ste neke.
+1
Једна дефиниција фали, а таман сам помислио да ће коначно сви да напишу.
Meni je lepo sve dok je ovo samo zezanje. :)
Ma ne mora da shvati ako neće. :)
Асте се помамили.
Ja jebem.
nema da fali, okacih u zaustavnom vremenu!
ја се бојим да ћу да испаднем а воло бих да не испаднем и да идем даље и да победим у финалу јер онда могу да мувам рибе тако и добијем пичака колко ми душа иште и да будем кул ко главни :/
diskretni kasni na startu, ali dominira u zavrsnici. sto mu kod Tashe nije pomoglo. si znao da je to kebina cerka? lolo
uh koliko je gluposti bilo u prvom krugu, sad je vec dosta bolje. pozivam na objektivnost i bez malverzacija :)
реално има добрих дефиниција...мада многе доста личе, ал јебига...не мош се баш бити претерано оригиналан у свакој прилици.
kebina ćerka? moje obožavanje mladjane Tashe ovim je armirano, cementirano, šalovano i sve takove radnje...
kad se zalomi da tast i ja zaginemo, tašica pravi mezence a tata kebac i ja u dvoglasu
http://www.youtube.com/watch?v=VdkDRkkhy0M
joj endži majku ti jebem
pa zato treba razmiljati kontra od mase, recimo teglinjo bi meni bio klinja sa velikom dioptrijom. ali u pravu si, trenutak inspiracije je kljucan. lepo takmicenje, bijeljinska muza Vidrosava aka Ariel moj fav.
ја сам се овај пут одлучио за традиционалнији прилаз дефинисању...:Д