KRATEŽIRANJE: vaša omiljena oficijalna tema za diskusije

1. e, Agi, kuj mi odabrao poster i reakciju? čisto da znam na koje mesto da pošaljem neko piće, vo-no... možeš i u pvt ako nije za javnos'

pa, nisu loše defke, zavisi od grupe, jebiga

2. Pošto ne očekujem prolaz dalje samo da vas pozdravim. Vidimo se za 3 dana.

3. Realno, neko je bolji u prvom bio, a neko je sad :)

4. usaine, aj prekini da patetišeš, matere ti. znači, sad gledam definicija, i kontala da glasam za tebe, al kad vidi to samosažaljevanje i plakanje, pojela bih nekog. a na dijeti sam!
    ćuti i čekaj glasanje

5. A ladno, jbt, šta kukate koji kurac?

Prođeš - prošo si, ispaneš - ispo si, čekaj novi konkurc i mirna Bosna.

Ko babe ste neke.

6. Sasvim je u redu što ne razumeš vuka.

7. Sinoć sam sanjao da ispadam u drugoj fazi :(

8. Skočimiš
    A ladno, jbt, šta kukate koji kurac?

Prođeš - prošo si, ispaneš - ispo si, čekaj novi konkurc i mirna Bosna.

Ko babe ste neke.

+1

9. Једна дефиниција фали, а таман сам помислио да ће коначно сви да напишу.

10. Meni je lepo sve dok je ovo samo zezanje. :)
    Ma ne mora da shvati ako neće. :)

11. Асте се помамили.

12. Једна дефиниција фали, а таман сам помислио да ће коначно сви да напишу.

nema da fali, okacih u zaustavnom vremenu!

13. ја се бојим да ћу да испаднем а воло бих да не испаднем и да идем даље и да победим у финалу јер онда могу да мувам рибе тако и добијем пичака колко ми душа иште и да будем кул ко главни :/

14. diskretni kasni na startu, ali dominira u zavrsnici. sto mu kod Tashe nije pomoglo. si znao da je to kebina cerka? lolo

uh koliko je gluposti bilo u prvom krugu, sad je vec dosta bolje. pozivam na objektivnost i bez malverzacija :)

15. реално има добрих дефиниција...мада многе доста личе, ал јебига...не мош се баш бити претерано оригиналан у свакој прилици.

16. kebina ćerka? moje obožavanje mladjane Tashe ovim je armirano, cementirano, šalovano i sve takove radnje...
    kad se zalomi da tast i ja zaginemo, tašica pravi mezence a tata kebac i ja u dvoglasu

http://www.youtube.com/watch?v=VdkDRkkhy0M

joj endži majku ti jebem

17. pa zato treba razmiljati kontra od mase, recimo teglinjo bi meni bio klinja sa velikom dioptrijom. ali u pravu si, trenutak inspiracije je kljucan. lepo takmicenje, bijeljinska muza Vidrosava aka Ariel moj fav.

18. ја сам се овај пут одлучио за традиционалнији прилаз дефинисању...:Д

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.