Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
pa dobro, ti si poznati traadicionalista kaname, imas curu i tako :)
наравно, поштујем древне обичаје и жртвујем јариће о летњим равнодневницама. Уз шљиву наравно. :Д
Mile, naslov Teglinjo je upravo ta ideja bila pri nastajanju izraza. Ortak sa velikom dioptrijom na fudbalici :-)
el vidis da nisam los ni u kratezima :)
Ček malo je l' bio drugi krug definisanja?
Izvini Koštunice nisam te poznao :)
hehehe moram mačke da nabavim da 'ranim
i ja sam ga tako zamišljao... da me je neko pitao, ljolj!
hehehe moram mačke da nabavim da 'ranim
Ovaj rad?
Ahahahaha kakv carski poster....*
eto veruj mi da sam zaboravio na njega dok nisam pročitao ovo što ste pisali ti i Brus... hvala. :)
EDIT: Još nije otvorena tema za glasanje?
Šta za glasanje, ja ne mogu da nađem ni temu gde su napisane defke lololo
Ali sačekaću tu temu za glasanje pa ću da ih tada pročitam i glasam. Krateži su 'bem mu mater, ne treba tu puno vremena.
imaš na forumu podforum takmičenja, a glasanje počinje tek noćas posle ponoći - Zyclon i Agilni ostavili tri dana za pisanje defki i sad garant negde cugaju zajedno :)
Mnogi se uopšte nisu dotakli ideje koja mi je pala na pamet kada i naslovi, koje ste dobili, iako mi se činilo da ne može biti očiglednije. To mi je baš zanimljivo, kako svi različito kontamo :)
i eto, ja čoveku mudro odgovorim na pitanje, a dođe mod i šutne mi post na prethodnu stranu :)
Zato šot iznošis neistnie! Ne pjiem dko sma na polsu!
Video sam, ne brini... Hvala. :)
U tome i jeste čar... znaš kako kažu: 100 ljudi, 100 ćudi; 100 žena, 200 sisa...
Како можемо да гласамо кад циклон закључа тему из старта лоло
Jebiga Agi, mene asociralo kao i ostale u mojoj grupi na tegljenje nečega ali sam napisala drugačije da ne bi sve četiri bile u istom kontekstu. A šta da se radi sad. Čekam glasanje pa šta bude bude. Dvojica iz moje grupe su mi favoriti za dalje.
Glasaće se kada budu ispisani i autori za koje se glasa. Polako.
Tema za za glasanje u drugom krugu:
http://vukajlija.com/forum/teme/52656-krateziranje-drugi-krug-glasanje