KRATEŽIRANJE: vaša omiljena oficijalna tema za diskusije

1. sad pozurujete covjeka.
    SUKNI IM SARLO, NEK CEKAJU DO ZADNJE SEKUNDE!

2. Хвала брусе на лепим речима, и морам да се захвалим људима за оних пет гласова јер да није било њих ја не знам шта би.. :) Свако добро,..

3. Не кажем ја због мене, него видим да је већина већ избацила па реко' ако сви избаце брзо, што да се чека.

4. Gde je ta tema gde su podeljeni izrazi? Mrsko mi da trazim.

5. Да честитам Шарклу на пролазу и убедљивом дрању у четвртфиналу. Јебига, написао сам срање дефку преко курца, а и чуди ме да сам дошао дотле.

6. HAAAAA, JA SAM NAJBOLJI PORAŽENI! HAAAAAAAA

Jebote, ovo mi je rekord, uvijek sam ispadao u prvom krugu.

7. i meni uvali Šarla, pa znaš li ti čoveče kojim se poslom on bavi ovde u mom selu, najebaću...

коље по кућама?

8. Можда је жиголо.

9. Jebiga sad sam se tek uhvatio kompa, ako je neko tu od modova pa da se organizuje glasanje. Čestitam Brusu na odličnom kratežu, praktično me ostavio bez teksta...

10. Mogao si onda jutros bar na pivo da zoveš - ko dobije duel u petak plaća piće :)

11. Ja se kladim samo kad znam da dobijam :)
    Bolje spremi onaj paprikaš što si mi obeć'o za ovo odugovlačenje lolo
    I NE VRAĆAJ SE VIŠE IZ MODOVANJA!!!

12. Ovi izrazi su teški za definisanje pa su definicije loše. Preskačem glasanje.

13. - Брус је можда могао мало боље да формулише своју.
    - У другој групи ми се свидела идеја брадрс ин армс. :Р

14. Ja se kladim samo kad znam da dobijam :)

Bem te u dupe direktorsko, ovo ti je win-win situacija - ako dobiješ duel platiš piće, ako izgubiš duel dobiješ piće, u svakom slučaju nešto dobijaš :)))

15. Каква су ово ортачка предлагања пића? Кад ћемо ми остали да добијемо пиће! Неправда! Уа модератори! Доле страховлада!

16. Добар је Диланче, далеко ће да допре..

17. jebiga enemi, treba da živiš u mestu gde ima najviše polufinalista u kratežiranju :)

18. Ово све већ одлучено, не вреди ни гласати, само би потврдио већину.
    Честитке финалистима.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.