KRATEŽIRANJE: vaša omiljena oficijalna tema za diskusije

1. Meni su bolji ovi krateži nego oni sastavi, zato sam se i prijavio za ovo.

2. Ja sam svojom i više neg' zadovoljan.

3. Па шта ја знам, мени је све једно. Волим више есејске, ал добро је и ово. У суштини ја сам задовољан...

4. Ja više volim krateže nego eseje. Nekako mi više idu uz sam pojam definicija.
    Al dobro, De gustibus non est disputandum.

5. logicno je da ne moze da bude isti kvalitet kao na obicnom takmicenju, al to ne znaci da je ovo promasaj.
    citacu defke kad bude glasanje, al mislim da se necu razocarat.

6. pročitao sam skoro sve, nisam dao ni jedan minus, ali odluku o glasanju doneću kad sve budu objavljene

7. Samo ne znam da li se glasa za jednog ili dva autora iz grupe.

8. kako god bude, nisam formirao favorite nego čekam da sagledam sve četiri odjednom pa ću glasati

9. Pa reći će kada se otvori tema za glasanje.

10. znacemo kad bude glasanje, jebemumater, nije bitno to sad.

11. Ako je za jednog ja sam listu formirao.

12. nisu još ni napisane sve...

13. ovo mi smrdi na neke malverzacije...

14. Teško da će neko da me sad pred kraj ubedi de promenim mišljenje. Može da se desi, videćemo.

15. Ја гласам само за оне који су гласали за мене у прошлом такмичењу!!!1 Значи, петоро њих.

16. objavio defku samo da ne bude sam čka... nije neka al važno mi je što sam aktivan u takmičenjima :)

17. patetika opalaaa lolo

18. Ja napiso...

Izvinte što ste me ovolko čekali brojao sam slova u definiciji ima ih tačno 124, a i ona rakija se nikako nije mogla popiti sama...

19. Nije mi jasno zašto svi govore JA NAPISAO!
    Da li je potrebno objaviti auditorijumu da si napisao definiciju za takmičenje?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.