Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Imali ste temu za dogovor o takmičenju, posle jebanja nema kajanja. Đasvi mi se do sad , ima više čega je bilo manje na prošlom kupu.
pa zašto ja nisam u takmicenju, kasam se prvi prijavijo: http://vukajlija.com/forum/teme/42433-zelim?strana=60#post_2383431
I prošli put kad sam se napio smarao sam moderatore, Kurd popizdeo zbog mene trejni ban dobio, i taman se smirio. Neki kurac me natera da popijem pola litre loze i odma ja "moje defke su do jaja, odaberite mi jednu da preteram 1000".
Jebem ti majmuna kretenskog, trudiš se da budeš ok i zasereš sve za 2 sata.
I to je pijani gospodin zaređo po većini moderatora da ih moli za odabranu sa sve copy paste.
Za kaznu hoću da mi se skine ona jedna odabrana što mi je Agilni postavio,a i poster.
Udri se bekane hahahahaha
Dobro je takmičenje, meni se čini da su ljudi opasno počeli da pišu defke. Mimo takmičenja.
Ne skidamo ništa, samo budi dobar ubuduće i pazi šta piješ.
Koja legenda. Čoek kad se napije zove bivše ribe, eventualno buduće a on startuje moderatore ahahahahah
Što se tiče editovanja definicija, u principu nije dozvoljeno menjanje konteksta, ako primetite neku grešku, ili želite da promenite red reči, slobodno je.
Takođe molim one kojima primeri, ili telo definicije premašuju normu propisanu pravilima, da to skrate do početka glasanja (moguće je, video sam).
Ali svaki put :)
Pa kad vas sve volim jebote, treba li čovek da vam crta pobogu.
Kad se napijem ne zovem moje bivše koje su kurve i nisu zaslužile, nego šaljem pvt moderatorima, slao sam i kaizenu svaki put, al on nikad nije odgovorio.
Eto jebite me sad, al me nije sramota, jer vas volim.
Па, да ниси радиоактиван... Можда! :)))
Da ja sam ozračen, Džela žena, YeahBatch Darko Lazić, Sedplas jebe koze, šta još ima novo?
Ја сам фаца?
Bruce nije moderator :)
OD BLATA ĆU TE PRAVIM!
написах нешто, сутра објављујем ако ми се свиди, мада ко га јебе..
Мање квалитетних дефиниција него прошли пут. Тешко написати добар кратеж.
Рихо, па нормално да је мање квалитетно кад имаш ограничења :)
OKRUGLO 150! Jedva, pola teksta prvobitnog sam izbacio.
EDIT: Ovo nije faktorijel broja 150, no uzvičnik lololol.
stidim se svoje defke.
teši me ono: važno je učestvovati
nemaš čega da se stidiš, različit pristup od očiglednog, dopada mi se