KRATEŽIRANJE: vaša omiljena oficijalna tema za diskusije

1. mozda neko udje na profil i da ti plusa, Hogare! kako ne razumijes

2. Ја минусе ударам.

3. I ja završih.

Океј.

4. I ja jedem makarone sa sirom.

5. Не бих да паметујем јер немам предиспозиције за то, али ми некако овакав начин задавања наслова није баш најбољи. Контам да би боље било да је дата нека теме (типа:репрезентација Србије, политика, кафана, ташта, швалерација, факултет...)...можда...или ипак не...

6. BILA JE TEMA ZA TO I OVAKO JE ODLUČENO

7. Ne znam zašto se derem.

8. UPOZORENJE!
    Sledeći post nema veze sa mozgom.

Uštekao se batke na simsu i gleda dole na gungulu đaka oni se smeju trču juru bolu noge i sve što rade ostala deca koja nemaju tu nelordsku crtu u sebi kao batke.
    A batke sedi i gleda.
    - Šta je batke što si skenjan?
    - Uh.
    - Oš da ti dam pičke?
    - Uh.
    - Dobro ako nećeš.
    72 sekunde kasnije.
    - Tebra batke mojne si smor aj da gađamo domara zarezačem da mu otvorimo lobanju pa da uzme invalidsko i ne cima se više sa ovim odvratnim poslom.
    - Pf.
    - Bole me patka, skenjavaj se.
    Otom potom.
    - Vidi sliku. Sinoć sam se slikala sa vodokotlićem. Vidi kako mi leži ona ručkica što se povlači, jedva je stal među sise.
    - Sise!? Dobra + i *
    - A što si skenjan?
    - Nisam, nego učestvujem na nekom turniru u definisanju na vuki, pa se uživljavam sa svojim postovima na oficijalnoj temi za diskusije. Znaš ono, kao vidi kako mi se ćale i keva razveli, brat mi izbio zub pijan, odbio sam baš malopre svežu pičetinu i to samo zarad toga da bih izazvao lučenje lučevine u lobanjama ljudi koji će biti cenjena glasači. Malo da ih čačnem, malo patetika kao loš sam a ustvari jemen pa kao ajde Pjano skoči daj gol.
    - Dooobrooo, ajde batke onda, ćao.
    - Uh. Pf.
    Zatim niz hodnik ustanove dotrčava čupava masna metalika i stolicom ili bejzbolkom ili školskom katedrom ili jednostavno rukom gura tj. udara mučenika na simsu, koji se u fazonu nekog besnog korejca rotira oko svoje ose par put pre nego što će mu mozak i ložina okvasiti asfalt.
    - ALO BRE NE PATETIŠI NA TEMI SISO MALENA!

9. odličan poster...

10. деки где је алфа у тексту олололо

11. UPOZORENJE!
    Sledeći post nema veze sa mozgom.

Stavi to na prozni kutak, mnogo je životnije i realnije od onog što ko od majke rođen upada u stanove i krade pare dok ukućani spavaju... osim ako ceo tekst nije neka zajebana metafora za jebanje usnule ribe bez kurtona.

12. Ljudi, još pet minuta i ja formiram glasove - ko je definisao, definisao...

13. Pet autora nije napisalo svoje definicije i tako zauzelo mesto drugim zainteresovanim. Na sledećem organizovanom nadmetanju neće biti u mogućnosti da učestvuju.

14. Ајде, отварајте тему за гласање док нисам случајно обрисо онај ворд фајл јер сам ретардиран и увек нешто сјебем.