Prijava

Sigurno vam je dosadilo više da čuvate defke po folderima na kompu 24 sata, pa da ih postujete na sajt nakon isteka tog vremena samo zato što nemate pravo na više od jedne defke. Sigurno ste bili u jakom naletu inspiracije željni da što pre podelite svoje delo širokom auditorijumu, a užasno ste nestrpljivi.

Našla sam vam rešenje.

Pišite sve definicije u pripremi ovde na ovoj temi.

Tako možemo da pričamo o njima, diskutujemo, eventualno predložimo neke izmene. Ne brinite da će vaše defke biti plagirane, o tome ću strogo voditi računa ja ako vas mrzi. Mada, jednostavno je kontrolisati da li se slučajno pojavio plagijat, čak i ako se promeni neka reč u naslovu ili ceo naslov ili nešto u tekstu. Samo uzmete i kopirate svoj tekst u pretrazivac i onda ce pretrazivac da vam izbaci vas tekst ukoliko postoji negde na netu. Ako nije plagirana, tekst ce vam izaci, ali pisace da se nalazi ovde na forumu. Ako se nadje bilogde osim ovde na forumu i nije pod vasim imenom, reagovacemo odmah i dokazati plagijat i trazicemo najostrije kazne za plagijatore od moderatora.

Ova tema služi da se u velikom naletu insipracije ispraznite odmah ovde.

Verujem da vam osim pluseva, na koje cete cekati 24 sata nazalost, prijaju i pozitivni komentari i njih cete da ovoj temi i dobiti, kao i sugestije i kritike, ali nema veze, bolje da to bude u pripremnoj fazi nego posle kad je sve gotovo.

Nadam se da vam se dopada ideja i da bas kao i ja smatrate da to podstice razvoj kako clanova, tako i sajta.

Napomena: Spam nije dozvoljen sto se mene tice i na spam cu da reagujem odmah i bicu tuzibaba. Nijedna tema kakva god bila ne zasluzuje spam. Ako je losa to se lepo i napise i obrazlozi argumentovano zasto, a posle modovi reaguju.

Nekako ti ova ideja oduzima ceo koncept sajta kao mesta za druženje i međusobno prepucavanje, doduše, lako je meni da kenjam kad imam više praznih slotova nego vremena, ali ipak mi ovo previše vuče na fejsglup statusiranje. Da rezimiram: protiv.

ja svoje defke u pripremi saljem sebi na dupli. on mi daje kritike i sugestije i diskutujemo o njima.

sasvim normalna šizofrenija, i nas trojica se dogovaramo međusobno

Čiji si ti dupli ?

njemu najvise vjerujem.

Evoo šta mislite o ovoj definiciji

Ljubav
Ljubav je kada ti pokloni njegovu majicu,u kojoj ces da spavas i osecas se voljeno! ^__^ <3

ili kupite svezku a5 formata, napišite hemiskom ''definicije u pripremi'' i pišite u njuma.

Sigurno vam je dosadilo više da čuvate defke po folderima na kompu 24 sata, pa da ih postujete na sajt nakon isteka tog vremena samo zato što nemate pravo na više od jedne defke. Sigurno ste bili u jakom naletu inspiracije željni da što pre podelite svoje delo širokom auditorijumu, a užasno ste nestrpljivi.

http://img.pandawhale.com/50849-Grumpy-Cat-GOOD-and-NO-memes-flSp.jpeg

E pišite pa da vam moj dupli krade definicije čini mi se da nema 50 pojena za forum lolo

Mnogo je to posla za malo muzike.

мислим да би било много малверзација, типа добра ти идеја, сад ћу ја да је поставим уместо тебе, лололо....

ја то радим у посебној свешчици где сам сад натронтао стотинак идеја..
беспотребна тема, може лок.

уводни пост звучи као реклама за теве шоп.

ko uopste steka definicije?zar to nije fora da treba spontano?ili se zasteka,pa se doradjuje,jebe si mater da bude ok,pa posle kada dobijes 3 pozitvna komentara,kacis svojim drugarima sa fejsa?jebote!pa nije valjda tako!

Ја захтевам да модови открију чији је дупли ова Гупика.

ne znam da li je nečiji/a dupli/a al da je ne mrzi da kucka - ne mrzi