Legalizovano plagiranje, tribute cenjenom autoru ili nešto treće?

1. kako je din dobar, nevjeruem

2. kako je din dobar, nevjeruem

Vidro, promašila si temu :)

3. Морам некоме да се изјадам - официјелна тема коментаторске секте

4. vidi ga jebač - gde je Vidra tu i on, greške nema...

5. hahahahahahahahahhaah, ma gif objavljen par postova nagore.
    a jebiga, pedes' hiljada puta ista tema, isti razgovori, na kraju se sve svodi na to (k'o i uvijek) da je komentatorska sekta kriva za sve, da su defke užasne, da niko ništa ne čita, ovi ovima mršćite na čet, ovi ovima mršćite na defke, blaha, bla, svaki put isto.

6. Još se niko nije mršćao, verovala ti ili ne. :)

7. ... i svugde vas dvoje da zabiberite nevezano uz temu :)

8. Komentatorska sekta je postala Vukajlijaški ekvivalent masonima. Svi znaju gde su, ko su, niko ne spominje imena i za sve su oni odgovorni.

9. Moć se uvek krije u senci... :)

10. Još se niko nije mršćao, verovala ti ili ne

Pa ček malo nemož odma tek je šesta strana

11. A baš smo se trudili da budemo transparentni. Zanimljiva reč...

12. Него кад сте се овде скупили који знате много више него ја, ко су предатори Вукајлије, и ко им је дао ту титулу?

То ме вазда интересовало, ал нисам имо кога да питам?

13. vidi ga jebač - gde je Vidra tu i on, greške nema...

Увек.

14. Kada je optimalno vreme da se krene sa mršćanjem na temi?

15. Rekao bi da će ovde početi oko 11,12

16. Radijacija

brate, kad mu gledas defke, kao da su sve preslikane.. svaka na isti nacin definisana na to mislim.

isto tako i krajsler, sve defke su mu ovako iz svakodnevnog govora... na to sam mislio kad sam rekao stil jebote.

17. Bez obzira, ne postoji kriterijum po kom možeš svrstati pomenute autore u istu listu.

18. Da nastavim priču od malopre, mor'o sam da jedem.

Teže je danas autorima da razviju svoj fazon, jer je dosta fazona već razvijeno, mada ne vidim ja nekog ko mene preslikava ovde u principu, jer ima možda autora koji drže neku formu defke sličnu mojoj, ali samo pisanje se razlikuje. Teme, sklapanje rečenica i tako još neke stvari su različite.

U principu, ako je defka dobra nije bitan stil kojim je pisana. Neki ljudi ne umeju nešto jebiga. Da uzmem sebe za primer. Kažete mi da umem do jaja defke da napišem i OK, ne mogu sam sebe da hvalim pa da kažem da jeste tako, ali zato ne da ne umem da napišem kratež, nego je to strašno. Ne umem tako kratko i efektno da sklopim rečenicu. Idem više na dobar primer. Svako u principu treba da traži šta mu leži i kada izvali da mu nešto bolje ide, tako treba da piše. Naravno uz povremeni izlet u nešto drugo, čisto da se oproba. I naravno teme koje obrađuju treba da se razlikuju, a opet da ima neku svoju temu po kojoj je pomalo prepoznatljiv. K'o ja pedere i Romulance što stalno nešto definišem, ali nije mi svaka o tome.

Opet, Reme je napisao čini mi se dobro, da je teško autorima sa mnogo defki da budu non-stop sveži i ako se neka tema malo ponovi, pa ko ga jebe. Bitno je da nije plagirana "Moja Baba" ili "Autobus".

19. Buksetina je uveo 'buksna' stil. To treba da znaju mladi naraštaji

20. Kosticu, ono sto si mene pomenuo da trpam defke..

Jes' da imam 133, ali sam ih napisao za kratko vreme.. Prvih par meseci na sajtu kad sam se ulogovao, nisam ni isao na vukajliju, tek od letos mozda sam aktivan i opet sam natrontao 133 komada. Kad bih mogao da pisem po dvaes dnevno (al' znam da necu moci nikad), pisao bih, a ne ovako sto se vucaram sa 2-3 dnevno :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.