Punk/rok/metal - (turbo)folk .. Kvalitetan muzički pravac, do jaja zajebancija, nešto nespojivo, ili govnarija teška ?

1. и мој друг је добар музичар...ал свира Даире стрејц и Алман брадрс ВАТАФАК. није добар музичар свако ко добро свира...за комплет утисак, потребно је мало више.

2. ал свира Даире стрејц и Алман брадрс ВАТАФАК

А? То је лоше? о.О

3. Pa da, šteta što sviraju tu zajebanciju, prebijaju muziku, drobe, šiju za dvije dužine sve ostale.

4. mada ne brinu mene tolko ti bendovi što kao sviraju te 'parodije', više me brinu oni što tripuju da stvarno sviraju metal a sviraj turbo-folk, tipa alogija, kraljevski apartman, a ima toga na tone i na svetskoj sceni, samo tražiš bend koji svira gitare u tercama i ubacuje harmonski mol u solaže lolok

5. mada ne brinu mene tolko ti bendovi što kao sviraju te 'parodije', više me brinu oni što tripuju da stvarno sviraju metal a sviraj turbo-folk, tipa alogija, kraljevski apartman

Kobjašn. Može lock.

6. није лоше енеми, ја то не волим, ал капирам да неким људима то лежи...ал кад не јебе ништа сем тога, запитам се дал је болестан можда...

7. како неко може да не воли алмане :Ѕ

8. лепо, ко и јевреје што не волим лоло

9. To je na ovim prostorima počelo sa Satanom, što se mene tiče, i završilo se.
    https://www.youtube.com/watch?v=KyBiqBv2RAc

10. E, taj Kultur Šok sam slušao uživo u BL, duplo su bolji nego u stidiju. Ludlo.

11. KanameTosen
    највећа ћоманија. Љомбери у души који су покушали да буду рокери, а онда су сконтали да им треба лова, па су продали свој љомберизам широкој љаљанској маси која у свету турбо фолка има несвесне потицаје да је турбо фолк оно право. Ипак малтретирани у периоду адолесценције залутали су у неку алтернативну причу и тако бивају изопштени из друштва и ускраћени за пичку. Овакви бендови пружају им задовољство и они најзад успевају да се пронађу, између позераја, Саше Поповића и мејнстрим металика. А бедни музичари најзад имају публику, притом просипајући причу о неком сарказму, критици и бунту. Изузетно смешна и јадна појава својствена овим крајевима.

За ово имаш вопс од мене касе видимо следећи пут....

Мени много иде на курац тај Хорор Бишке-Перо Деформеро курац палац.... Као спрдња хехе фазон, а у ствари огромно њесра.... Нити смешно, нити слушљиво.... Ал' то је моје мишљење а, на жалост, не свих....

12. VATROGASCI I BRKOVI OPRALI !!!!!!!!

13. volo sam da slušam hali gali halida galija potera dok sam radio pajdo.
    i starog poštara naravno dok sam bio alkos. Ovo novo, budibog snama.

14. Готивим Деформера прилично.
    Свилен конац пројекат, Хипнотајзд и сличне говнарије не трпим. Имао сам и дефиницију где сам их посрао, избрисаше ми је.

15. TURBO-PUNK-FOLK-WELLNESS!
    Opa!

16. Јанковићу, де ме нађе у ови рани сати...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.