Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Da je tako, vozili bi svi fiat punto, on ce te takodje prevesti od tacke a do tacke b uz razumnu brzinu.
ŠIBICA ZEBRA PLODI
dechxo upalač pali cigaru, ima li razlike u cigari kad je pališ zipom il kineskim? ima li razlike u vožnji u fijatu il opel insigniji?
E,ja pusim cigare
U cemu je razlika voznje u fijatu i opelu?
ima kad upalis na zipo smrdi na benzin odvratno je..sto je dupont za picke?
dechxo nerviraš me upo noći, nmj kenjati džabe
Pa ne, evo pitam, zaista me zanima
Ko sve pusi od vas?
Zippo je pouzdaniji za bilo kakvo blejanje po prirodi od nonejm sranja, jer ga ne gasi vetar i ostala sranja. Kad pališ vatru i jedeš govna. Daleko od toga da se samo pljuga pali Zippom.
A što se pljuga tiče, šibica je možda i najjača zbog mirisa fosfora, ali i paljenje Zippom ima svojih čari. Pogotovo ako gotiviš miris benzina. Jebiga, Zippo je skroz dobra stvarčica, koliko šćeo ti to ili ne.
ima više razlike nego u cigari upalenoj zipom i upalenoj običnim upalačem. Jel dovoljno? Ložio sam se i ja na zipo, al do šestog razreda wau kako izgleda ko u filmu asam zajeban wetar mi ne mere ništa ako se izgubim u amazoniji preživeću dok sobičnim ne bih preživeo
ja sam prestao da pusim juce..imam zvake nikorete.a ovih dana sam dobio dosta upaljaca od promoterki.
Reme jel zamotane nosis u tabakeri nedeljom mac buren blend
Ne.
Labokv, zajebana situacija
imam zippo, ne znam koja je marka ima jos nekih kuraca na njemu kao na svajcarskom nozicu, otvarac za flase, cackalica, nozic..
Sve u svemu, kenjaš. Niđe veze s ovim. Koga boli kurac kako pali ko cigaru.
Znam Boh, rekao si to i na prošloj strani teme. Ko prvi propuši, dobije taj Zippo, tako nešto beše.
zajebano prva tri dana posebno
Subjektivni dozivljaj, nista drugo. Isto kao i upaljac, tip cigare koju pusis, hrana koju jedes. Nema to veze sa sestim razredom.
Ja sam godinama motao u rizlu mac baren best choice AB(american blend) zadovoljan posle sam duvanio lulu ali bolela su me usta od puckanja zato ne volim tompuse.imam hjumidor ali tu cuvam pilice sad