Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Predlazem da se uvede mogucnost logovanja na vise mesta - glupo je da se moram svaki put logovati na poslu, kod kuce, na telefonu. Tehnicki je lako izvodljivo, i nema razloga za ovakvim zastarelim resenjima - da se automatski izloguje na svim ostalim mestima kad se na jednom uloguje.
Ovo je lapsus gore sto sam naveo za posao, nikad se ne logujem na poslu, na poslu vredno i predano radim, i mrzim ljude koji surfuju po fejzbuku i vukajliji u radno vreme, to treba sve najpre pobiti, pa onda otpustiti s posla da nema leba da jede.
И треба да искочи прозорчић који те пита да ли стварно оћеш да се излогујеш, овако се сто пута сјебем кад кренем да кликнем на профил. Кајзене, реагуј!
Е, живота ти.
I uvesti ono da se vidi ko nam gleda profil, obavezno.
pa izloguje te automatski kad zatvoriš brauzer...
Odjavljuje me jebeno i sa istog kompjutera kad se prijavim sa mozile a bio na hromu.
Bespotrebno. Protiv.
@Brus
Ne izloguje, ostanem ulogovan zbog onog kako se zove....
Password managera i kad ja ugasim komp i kad uđem na vuku on me vrati ulogovanog, al sa drugog kompa ne može.
Jedino kad bi mogao da se uvede neki vremenski period, 1 sat, 2, 5, 10, stalno ulogovan.
http://www.youtube.com/watch?v=o3RgS5JG2NQ
Па јел' се зна неко добро место за логоровање у Приједору?
Zašto jebač nije postavio sliku Kaizena boli kurac?
PRIJEDOR, ja se ukočio od smeha
Мрзи ме брате.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/385886/Seselj-dolazi
Ne izloguje ako si stiklirao da te zapamti.
Ostali sa drugim prijedorima, sikter pa otvarajte svoje teme! Ovo je pitanje od vitalnog znacaja i nije se saliti i trolovati sa takvim stvarima! IMAJTE POSTOVANJE!!!
Ја би' да се уведе да кад се неко улогује на сајт да му се скува кафа, у подешавањима профила да се направи да л' да добијеш слатку, горчу или средњу.
jel to uopšte može? kako bi to moglo da se izvede a da se ispoštuje safety and security?
Може ако имаш лаптоп са аутоматом за кафу.
Da nećeš možda i da ti opere i šajbnu dok je tu?