Vukajlija FAQ predlozi...

1. :))
    ljubim tvoj divni skok
    cmok cmok. cmok.

QUE?

ja predlažem neke adekvatne slike da se ubace u FAQ.

2. Quote Surovi: ja predlažem neke adekvatne slike da se ubace u FAQ. :end quote

Kao na primer?

3. kao na primer isečke iz printskrina na uputstvima kako postaviti novu def/sliku/klip (recimo isečak gornjeg našeg panela sa menijima ili kako god da se zove.
    takođe i pravljenje nove teme i slanje privatnih poruka... šta ja znam da se zašareni...

videću ja to da seckam ako tebe mrzi. ali sutra :)

4. Jebiga mene mrzi.

Al' ajd'. Pošto si ti mod, možeš da mi edituješ post i da ubacuješ te sličice.

Samo nemoj nešto da mi sjebeš.

5. pa naravno da mi treba tvoje odobrenje. ja ću editovati, pa ti briši i vraćaj na staro ako ne valja :)

(i mene mrzi nadao sam se da ćeš ti hahaha, aj videću sutra)

6. Ej' ako tebe mrzi onda ću ja. Mislim da se ne mučiš i tako to...

7. Je li mogu admini na Vukajliji nekako da regulišu i smanje nacionalna prepucavanja?Bezveze mi da me neko ko me uopste ne poznaje napada zbog nickname-a ili zbog toga sto pisem ijekavskim narjecjem,da mi pljuje jezik i drzavu (kakva je takva je).Upravo zbog toga sam pobjegao sa Facebook-a,zbog tih raznih grupa,dizanja tenzija i mrznje.Mislio sam da je ovdje najvaznija zabava,humor i zajebancija.Nisam dosao da se prepucavam s ljudima drugih nacionalnosti.Hvala vam.

8. edoo, to nije do admina niti do modova, niti do sajta, to je do naroda, i uvijek ce tako biti... Ovdje u manjoj mjeri nego negdje drugo, ali ce biti...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.