Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Taj Harp ne zna da stane.

2. Македонци га увек угасе најгоре. Има ли неки жр за помоћ на братка?

3. Fala kbo!-u šo je zvao i što smo se vidjeli, i izvinjavam mu se što se nismo vidjeli dok je išo nazad, prvo sam se sjurio odnekud u Doboj pa su me onda zvali da gledam neki projekt što su završili pa smo dalje dijelili pomoć, jebajga, nadam se da su nakon dosta posla što su uradili popili rakiju i predviđenu pivu. Nadležni su za njihovu ekipu i akciju imali samo riječi hvale i ponosni su na njih.
    Čuo sam da su našli kera i nadam se da ga nisu poveli nazad :D

4. Držse Skočko, pa te vodim na miješano kada dodješ kod mene na jug!

5. Hvala i Rasnom na kreditu za mobilni, čim se stabilizuje ovo vodim tebe i kboa na gajbu pive i roštilj!

6. Pa da sam se ja poplavio i ti bi meni poslao. :D

7. Курац би ти он послао Расни, гробар је то. :Д

8. Najeba i Kragujevac danas, proglašeno vanredno stanje u gradu. Dvadesetak ljudi evakuisano, ali nije strašno, trebalo bi brzo da se povuče.

9. До јутра ће да буде готово, нема одлагања испита. :(

10. sad bi svi slave da navuku na racun haarpa i poplava, samo cekam malagurski da izbaci novi film

11. hehe pa reko covek pre par dana da mu je upravo sinula ideja za Tezinu lanaca 3 o O

12. Кад се заврши све ово око процене, солидарности, помагања... Обреновчани и оштећени из других градова да се лепо удруже и да туже државу за, рецимо, милијарду евра. Другачије не може после овога.

13. Neće moći da tuže jer će morati da dokažu krivicu države, a to im neće biti dozvoljeno. Nema potrebe da me napadate, to je moje mišljenje šta će se desiti, a ne pravdanje postupka. Da se ja pitam dokazala bi se krivica.

14. ЕДИТ: Обрисао Вучић

Да не серем много, поента је да треба помоћи људима на сваки начин да туже државу. Ето.

15. Kolko ja vidim, problem je u redosledu, otkad počesmo prvo da sudimo pa tek onda da streljamo lagano odlazimo u kurac.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.