Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. To smo mi.
    http://www.kurir-info.rs/sram-nas-bilo-trgovci-podigli-cene-cizama-i-pijace-vode-za-vise-od-100-odsto-clanak-1369343
    A da, pojavile se glave koje su krenula sa čamcima da kradu belu tehniku i tome slično ljudima koji su napustili svoj dom. Seći obe ruke do lakta, po potrebi do ramena.

2. Ide li neko veceras ispred Sava Centra (Arene)?

3. A da, pojavile se glave koje su krenula sa čamcima da kradu belu tehniku i tome slično ljudima koji su napustili svoj dom. Seći obe ruke do lakta, po potrebi do ramena.

Жив доказ да ми овакве ствари и заслужујемо.

4. E sad nek mi neko sere o autošovinizmu.

5. Večeras se mora u grad, na splavove i koncert Govnogijeva, da bi se izašlo u slikama iz noćnog provoda.

Čast izuzecima, samo čitam komentare po mrežama. Tipa jel ovaj lud, I MI da se podavimo, pa zar on stvarno misli da ćemo da idemo, bole me kurci i sl. Na stranu AV, pitam se ima li samilosti ovih dana u nas.

Zaslužujemo, sigurno.

6. Ја се само надам да ће Сава престати да расте, не пише се добро Шапцу ако се настави раст.

7. Ja idem vcrs ispred Sava centra, pa gde me posalju. Valjda necu da se udavim i ja

8. Мени није јасно једно. Кад си већ свестан тога да живиш у равници и да пада киша данима, логично је да ће бити поплава. И да ти за то време не спремиш ни једну торбу са сувим гаћама и чарапама да понесеш тамо где те евакуишу него кукаш на телевизији и не набавиш воде колко димаш да пијеш, него чекаш да те то све заобиђе. Као да та вода дође за минут мајку му па ниси стиго. И треба да се удавиш ко те јебе.

9. Šomi, pritoke Save u Krajini tek sad rastu. Sana, Una, Vrbas.

10. Gazimudo

Ja idem vcrs ispred Sava centra, pa gde me posalju. Valjda necu da se udavim i ja

Срећно.

11. Као да та вода дође за минут мајку му па ниси стиго. И треба да се удавиш ко те јебе.

Nije minut, al jeste pet.
    Kad naidje voda, dolazi naglo, nije to otvorena slavina pa da puni kucu polako..

12. Што се тиче Саве...

"Moramo sad da branimo Srbiju od Save", rekao je on za RTS i naveo dasje procenjuje da će između 8.000 i 10.000 ljudi morati aktivno da učestvuje u stvaranju bedema.

Ističući da je tim povodom juče u Šapcu održan niz sastanaka, Antić je izjavio da je "istorijski maksimum Save kod Šapca bio oko 590 centimetara. Procene je da će za vikend biti 650".

Antić je ocenio da poplave imaju "razmere kataklizme", ali je poručio građanima da "nema razloga za brigu", jer je država u zaštiti stanovništva i očuvanju elektroenergetskog sistema pružila vrlo dobar sistemski odgovor.

13. Којих бре пет минута јеси прсо?

14. Ko ode na radničko-spasilačku akciju, tamo će upoznati ženu svog života. A stvarno bi to bilo awwww, kao nekada u doba stare Juge.

15. Nisam Bace, rodjaka u Obrenovcu, kaze kao cunami je uletela voda u stan, sda bleje na drugom spratu, stan joj ceo pod vodom..

16. Не нарасте река за пет минута толико да се излије из корита него то траје неколко дана осим ако пукне нека брана или курац.

17. Ko ode na radničko-spasilačku akciju, tamo će upoznati ženu svog života. A stvarno bi to bilo awwww, kao nekada u doba stare Juge.

Stvarno je fina ta romantika i sve to, ali ne znam kako posle da objasnim zeni i detetu da sam upoznao zenu svog zivota. Bolje mi da ne idem onda.

18. Pa ja sam mislio na ono za gace i vodu. A mnogi ne znaju kolika je sila nadosla reka pa misle "nece do nas stici"

19. Наравно да се нећеш спремати тек кад пређе бедем. Осим ако си дегенерик.

А тек су ретарди они што одбијају да напусте куће иако оће да се подаве.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.