Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ja danas bio do medicinskom u novom sadu. Dve, verovatno studentkinje istog fakulteta, donele velike kese sa garderobom. Nisu mogle da ponesu, ja pođentelmeniso, poneo jednu kesu. U njoj nove, roze mirišljave stvari. Jebo bi onoga ko to obuče. Bravo cure. Eto, samo jedan primer, da nije lični i da je pozitivan, na temu garderobe. I da nije Kinez.
си им узо број? пошто их има две јел би их поделијо са мном?
pa ko se imalo vozio u gradskom prevozu kad ljudi izjutra idu na posao bi shvatio da ljudi i nose prljave i smrdljive stvari. dakle, svako prema mogucnostima.
Priča iz pionira, devojka jedna ide i nosi stvari, koje daje ljudima tamo. Ljudi pitaju, jel može plava majica, žuta, sa kragnom, bez kragne... Dal je realno.
Kinezi sa nbga, su dosta robe dali. Kakva god da je, nova je i hvala im
Ево видео где се напада Селаковић, искрено, нисам скапирао што.
https://www.youtube.com/watch?v=HixsjV0N-kg#t=87
Tek kupljene gaće i čarape moraš oprati. Ko zna gde je to stajalo i kuda je došlo. Kad nosiš svoje, znaš da je veš čist. A rekoh gore, za 200 dinara uzmeš dve četkice i pastu za zube. Npr. Naravno, ko koliko može da da.
Inače stanove u belvilu drži Delta, ne Hipo. A za Stepu nisam siguran. Mogao bi Miško da omogući ljudima da se tamo usele. Bar na par meseci dok se ne sredi situacija.
I zna li neko, šta se dešava u Palanci?
Sasam pričao sa dispečerom. Sjebo se deo pored reke. Industrijski, Kiseljak. Iskljucena im je struja. Drugi deo grada, kolonije, centar... ne znam kako se zovu, imaju struju. Vode nema ceo grad. Koriste se bunari. Lopovi, ko lopovi. Eto uvatili jednog u zadnjih 30 godina. A putevi su otvoreni, koliko sam razumeo.
U pravu si, ali svako može makar oprati tu odeću, nije to veliki trošak. Inače, svaka čast svima koji sa iskrenim osećanjem pomagali svih ovih dana, nadam se će ovo sve makar malo uticati na kolektivnu svest našeg naroda i ispraviti onaj dobro poznati stav "ma neće se to meni desiti".
Gusti, za svakoga mora da postoji empatija i razumevanje. Ja se ne bih naljutila da odnesem stvari i da me neko pita jel imam u toj kesi neki crveni duks. Ljudi, većina njih bre nema više ni patos u kući ako ima kuću još. Ne mogu ni da zamislim taj horor.
си им узо број? пошто их има две јел би их поделијо са мном?
Dignu dupe sa stolice i marš napolje da učiš socijalne veštine!
не могу тебра до малопре сам утоваро џакове
Ево видео где се напада Селаковић, искрено, нисам скапирао што.
Zato što su opasno najebali i par dana bili odsečeni od sveta a niko nije ni probao da priđe. nisu imali helikopter valjda. čak ni na televiziji niko nije pominjao krupanj u početku a najebali su među prvima. prvi koji su im pritekli u pomoć su lozničani koji su se sami organizovali a države nigde. ono tamo je strašno ljudi. pola kuća je uništeno
Hoćemo opet malo politike i teorija zavere? Nismo dugo, ali baš je simptomatično.
Danas rečeno: "12.18 - Stanislava Pak Stanković, savetnica predsednika Srbije, izjavila je da je u Krupnju bilo ljudskih žrtava i da krizni štab nije dorastao katastrofalnoj situaciji koja je pogodila ovaj deo zemlje."
A pre par meseci... Link
Ja kad mi treba uzimam kakvu mi daju odecu. Potrosili sve sto smo imali suvo i zena mi daje neki strikani dzemper crveno-crni na poprecne pruge sa V izrezom, zenski jos mi kratak pola stomaka mi se vidi, a mirise na naftalin dumres, i ja ga obucem onako na golo i teraj dalje. Veselje bilo kad su me videli, gej Fredi Kruger, boli me kurac bolje to nego mokre dve majce i duks.
Еј, сад се сетих. Малопре сам слушао Пинк и причали о брију жртава у Обреновцу. Кажу да није мали број жртава али ни приближно броју који се помиње у јавности, а тек ће се испитати од целукопног броја мртвих колико њих се удавило а колики број је умро неком другом смрћу. Ејј, замисли шта су изјавили, значи буде 1500 мртвих, 20 се удавило а 1480 је умрло јер су видели слику Ђиласа која се оцртала у кишним облацима.
Крајњи број жртава 20.
Мали офтопик
Река Лепеница има проток 3 кубика у секунди, а преко лета се спушта и на 30 литара.
http://i87.servimg.com/u/f87/12/57/59/49/11366.jpg
70-их је прављено ово огромно речно корито, има га и по 10 метара на појединим местима, а градоначелник је прозван будалом јер баца паре на толико корито за оволички поток. Лепеница се у Крагујевцу никад није излила, јебига.
Juče sam bila s jednom devojkom, nju su helikopterom izvlačili, slikala je, ima nekoliko tela da plutaju, kada su mene izvlačili dosta ljudi je zapomagalo, pa su prestali........ Tako da.........
Upravo to.
Natnat, razumem ja sve to, i da je teško. Ne bih se ni jja naljutio. Al , mnogo je ljudi tamo, treba obići sve, i svima dati nešto. Uzmi za prvu ruku šta ti daju, ugrej se, obuci nešto čisto.
Tačno mi ta slika prolete kroz glavu, čoveče vrli, kako ti imaš talenta da me zasmeješ!
Сад гледам село Костојевићи код ББаште, Веља тамо. Ладно једино он од министара мооожда ради нешто корисно.
Иначе, најежих се од овог Путинкиног.
Ја се тресем.
Сад се чујем са мајком и распитујем се шта се дешава у Косјерићу, каже онај Клапсо (прецедник) полудео, само тражи нешто једе говна кука, ТРАЖИО ДВА ГУМЕНА ЧАМЦА! Куда са чамцем јебем ти богове, река је таква да на њој не можеш ни да рафтингујеш. ТРАЖИ ДВА ЧАМЦА ДА МУ ДАЈУ ОВИ У ОБРЕНОВЦУ НЕМАЈУ ЉУДИ ЈЕБЕМ ТИ СУНЦЕ. Јој не знам шта ми још наприча да је тражио, шта год неко каже да треба он дуплира...
Да ми не ради мајка у општини и да не могу да јој направим проблем који би је оставио без посла, узео бих овога ми крста и улетео чмару у канцеларију и све би му коске поломио. Свеједно заслужује дебеле батине од мене јер је у неком дилу са јајаром која је мом ћалету украла 11000 евра. Пашће и он са власти, надам се да му неће ово људи заборавити и најебати се мајке и ћерке кад тад.