Лепеница се у Крагујевцу никад није излила, јебига.
Mala ispravka komso, nikad POSLE toga se nije izlila, a do tada je razbijala. Moja Majka je imala kucu u Kormanu, kilometar i po od reke, i voda je dolazila dotle. Interesantno je da je sada maksimalni nivo vode u Lepenici bio manji nego 99-te, ja sam tad stajao na mostu i voda je bila nepun metar ispod.
talenta da me zasmeješ!
Oraspolozio sam celu ekipu.:) Jos sam ja uglavnom ozbiljan i namrgodjen pa im triput smesnije nego da je neko drugi. Kad sam dosao kuci, Zena i Cerka su plakale koliko su se smejale.
Река Лепеница има проток 3 кубика у секунди, а преко лета се спушта и на 30 литара.
70-их је прављено ово огромно речно корито, има га и по 10 метара на појединим местима, а градоначелник је прозван будалом јер баца паре на толико корито за оволички поток. Лепеница се у Крагујевцу никад није излила, јебига.
Nikako nije oftopik. Tema je potop do potopa, potop.
Da ti dopunim izlaganje: Osamdesetih i devedesetih se govorilo u drevnom Kragujevcu: "Lepenica danas teče u onoj boji u kojoj u Zastavi boje školjke od Yuga."
Sad sam došao sa neke sahrane, tamo se video sa drugom jednim koji radi u policiji u Mladenovcu. I tako pričamo, o poplavama naravno i kaže mi da su upali Obrenovčanima na vezu, valjda su njima motorole preko nekih kanala svaka opština ima svoj al kao kad pomeriš čuješ okolne koga hoćeš. Kaže mi dečko da su u prvom talasu pričali da su saniteti odvezli 100 mrtvih, prvi dan poplavi fazon, videli da to nema efekta i batalili uklanjanje dok voda ne krene da stagnira ili opada. Juče kaže da je čuo da policija raščišća puteve da prođu kamioni sa ljudskim leševima, tj hladnjače one. Jbg.
Ljudi koji imaju sredstava da kupuju higijenske stvari i hranu za pomoć ugroženima mogu po jako niskim cenama da ih uzmu u tsv diskontima (higijenski ulošci 75 din, tečni sapun 79 din 500 ml, vlažne maramice 69 din 64 kom, pelene za bebe 799 din 66 kom +13 gratis... ) Nismo ih pitali da li imaju dodatnu akciju u ovoj situaciji, ali znamo da i oni prikupljaju pomoć.
Adrese diskonta
TSV DISKONT
USTANIČKA 194
(kod pijace konjarnik)
TSV DISKONT
Tihomira Višnjevca 3b
(kod Cvetkove pijace,stazica)
Cvetkova pijaca
Beograd
TSV DISKONT
Mije Kovačevića 9
Bogoslovija
Beograd
UNT
Slobodana Jovanovića 7
Višnjička Banja
TSV DISKONT
KANAREVO BRDO 4v
Kanarevo Brdo
Beograd
TSV DISKONT
PORUČNIKA SPASIĆA I MAŠERE 20
Žarkovo
TSV DISKONT
Vodovodska 172
Bele vode
TSV DISKONT
Palisadska 1G
(pored pošte)
Bele vode
TSV DISKONT
PILOTA MIHAILA PETROVIĆA BR.6
Rakovica
TSV DISKONT
PRAVA 1 a
(kod pijace)
Kumodraž
TSV DISKONT
Darinke Radović 35
Železnik
Linea Vemo
Kosmajska 56
Cerak
TSV DISKONT
Masarikov Trg br.9
(Zemunska pijaca)
Zemun
TSV DISKONT
BRATSTVA JEDINSTVA 93
Borča
TSV DISKONT
Zrenjaninski put 152 đ
Borča 2
TSV DISKONT
SAVE KOVAČEVIĆA 1 a
Leštane
TSV DISKONT
Maršala Tita 1 a
(ulaz u Boleč)
Boleč
Вељо иначе иде по Западној Србији али га не сликају.
Bače, pamti, ali nemoj da se šokiraš kad ga posle sledećih izbora vidiš u nekoj drugoj stranci.
То Јебач, не заузимају му фоторепортери три гумена чамца и хеликоптер.
Pa ko bi njega slikao kad nije lijep i visok i nema onaj liz u pola reči kao Miroslav Ilić.
Брусе, променио је тај ко зна колико странака. Само се уздам у ове чаршијске будале и беспосличаре да обаве посо.
Isto je svuda.
Mala ispravka komso, nikad POSLE toga se nije izlila, a do tada je razbijala. Moja Majka je imala kucu u Kormanu, kilometar i po od reke, i voda je dolazila dotle. Interesantno je da je sada maksimalni nivo vode u Lepenici bio manji nego 99-te, ja sam tad stajao na mostu i voda je bila nepun metar ispod.
Oraspolozio sam celu ekipu.:) Jos sam ja uglavnom ozbiljan i namrgodjen pa im triput smesnije nego da je neko drugi. Kad sam dosao kuci, Zena i Cerka su plakale koliko su se smejale.
Лептејебо, у Шапцу дошла вода на 20 сантима од овог бедема што су правили.
То сам и 'тео да кажем, комшија. :)
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/dunav-u-sredu-preti-da-prelije-nasipe-u-beogradu/136700.phtml
http://dijaspora.wordpress.com/2014/05/18/sa-posebnom-uvazenoscu-vas-molim-da-ovo-pazljivo-procitate-a-potom-i-drugima-podeliteisidora-dimic-postovani-predsednice-vlade-republike-srbije/
Мали офтопик
Река Лепеница има проток 3 кубика у секунди, а преко лета се спушта и на 30 литара.
70-их је прављено ово огромно речно корито, има га и по 10 метара на појединим местима, а градоначелник је прозван будалом јер баца паре на толико корито за оволички поток. Лепеница се у Крагујевцу никад није излила, јебига.
Nikako nije oftopik. Tema je potop do potopa, potop.
Da ti dopunim izlaganje: Osamdesetih i devedesetih se govorilo u drevnom Kragujevcu: "Lepenica danas teče u onoj boji u kojoj u Zastavi boje školjke od Yuga."
Sad sam došao sa neke sahrane, tamo se video sa drugom jednim koji radi u policiji u Mladenovcu. I tako pričamo, o poplavama naravno i kaže mi da su upali Obrenovčanima na vezu, valjda su njima motorole preko nekih kanala svaka opština ima svoj al kao kad pomeriš čuješ okolne koga hoćeš. Kaže mi dečko da su u prvom talasu pričali da su saniteti odvezli 100 mrtvih, prvi dan poplavi fazon, videli da to nema efekta i batalili uklanjanje dok voda ne krene da stagnira ili opada. Juče kaže da je čuo da policija raščišća puteve da prođu kamioni sa ljudskim leševima, tj hladnjače one. Jbg.
Dragisicu, to nikako nije urbana legenda, to je susta istina. Ah taj ukus Kormanskog kupusa koji blago rezni na firnajz i trihloretilen...
Adrese diskonta
TSV DISKONT
USTANIČKA 194
(kod pijace konjarnik)
TSV DISKONT
Tihomira Višnjevca 3b
(kod Cvetkove pijace,stazica)
Cvetkova pijaca
Beograd
TSV DISKONT
Mije Kovačevića 9
Bogoslovija
Beograd
UNT
Slobodana Jovanovića 7
Višnjička Banja
TSV DISKONT
KANAREVO BRDO 4v
Kanarevo Brdo
Beograd
TSV DISKONT
PORUČNIKA SPASIĆA I MAŠERE 20
Žarkovo
TSV DISKONT
Vodovodska 172
Bele vode
TSV DISKONT
Palisadska 1G
(pored pošte)
Bele vode
TSV DISKONT
PILOTA MIHAILA PETROVIĆA BR.6
Rakovica
TSV DISKONT
PRAVA 1 a
(kod pijace)
Kumodraž
TSV DISKONT
Darinke Radović 35
Železnik
Linea Vemo
Kosmajska 56
Cerak
TSV DISKONT
Masarikov Trg br.9
(Zemunska pijaca)
Zemun
TSV DISKONT
BRATSTVA JEDINSTVA 93
Borča
TSV DISKONT
Zrenjaninski put 152 đ
Borča 2
TSV DISKONT
SAVE KOVAČEVIĆA 1 a
Leštane
TSV DISKONT
Maršala Tita 1 a
(ulaz u Boleč)
Boleč
Сећам се и ја по малкице периода углавном црвене Лепенице, јер је основна боја југа била црвена, јелте.
Колубара има равно 10х већи проток и једно три пута мање корито од Лепенице. И које је чудо кад се излије онда?
Тамнава има приближан проток као Лепеница, а верујем да је на њој корито мисаона именица, зато и јесте опустошила онај народ.
Gazimudo, je l' ovo za diskonte proverena informacija?
Имамо две кинеске радње у Косјерићу. Један од њих је повећао цену кишобрана са 150 на 400 динара. Добио песницу у вугла.
U apoteci goodwill možeted a kupite JUMBO paket PAMPERS pelena za 1500 dinara.
u bugarskoj možete da kupite mikrotalasnu za 2500 din