Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
evo ga mladi eufrat, mlada nada rokenrola
evo, novo, ko može
Info od 22.28: Smena volontera u Areni je u ponoć, potrebno je 80 ljudi. Ukoliko vidite da volontera ima dovoljno, molimo da idete u centre gde je vaša pomoć potrebnija! Hvala puno svima koji žele da pomogn
https://www.facebook.com/jelena.macic.1/posts/10202923662166862
јел могуће бре ово
Јеб'о матер, надам се да није.
Ma to sve motkom treba tući, cigane.
I posle me napušavate što mrzim cigane? A jel vam prija što od 300 soba 250 zauzimaju cigani iz Beograda po hotelima Beograda? Što ne kradu ponešto nego odnose svu humanitarnu pomoć? Što otvoreno kažu čula sam da se deli za džabe, pa došla da uzmem.
Sve što sam napisao u "ciganine ti što sviraš" mislim.
Ne verujem Vučiću ništa, ali spaljivanje leševa, to je već "over the top". Kapiram da ima više žrtvi nego što je javljeno (13 žrtava, od toga 7 prirodnom smrću?!) ali ne mogu da poverujem da se žrtve mere u stotinama, mislim da treba da budeš veliki bolesnik da skrivaš mrtve (i još da ih spaljuješ) a pritom kritikuješ ljude koji šire dezinformacije o broju umrlih. Apsolutno sam protiv Vučića i njegovog režima, one priče o političkim "igrama" koje pominju u Šapcu i drugim mestima su vrlo verovatne, ali ovo sa Obrenovcem mi ne pije vodu. Mada, postoje ljudi koji i danas misle (velika većina) da je ona ženidba bila laž, tako da sve je moguće...
Али како је ово могуће? Постоји ваљда контрола, јебем му матер? Па води се нека евиденција кад камион стигне на одредиште или шта већ. Ај ко је упућен нека мало објасни.
ахахахахахаха
Zašto ih država trpi, koje koristi imamo od njih, meni to nije jasno? Jebote, letos neka dva cigana htela da preseku neki visokonaponski kablovski vod i da odnesu par desetina metara kabla... Ništa neobično, ali taj kabal je napajao Vodovod i, da ne dužim, negde su se zajebali u nameri i nisu uspeli, ali celo Pančevo ceo jedan dan nije imalo vode zbog njih. Jesenas su oborili dalekovod jer su hteli da odnesu tu metalčinu. Pa dokle više?
E a kad bi se država najebala mame tim ciganjšturama, dobili bismo po nosu od raznih zaštitnika prava manjina, evropskih centara za integraciju romske populacije, domaćih LDP izdajnika i sličnih. Serem im usta svima
а можда је то све фејк, сте о томе размишљали. можда је ова риба јебени нациста па изгуглала слике и окачила на фејзбук? јел вам то јебено није пало на памет?
пун ми више курац фејзбука свако пише шта оће сви сереу дезинформишу људе. ово за славију исто питање колко је истина.
Ciganska govna koji lešinare treba sve pobiti uza zid ili još bolje udaviti u vodu pa nek sonja biserko i ostali ldpovci puše kurac.
Što se tiče ovog za spaljivanje leševa zvuči previše morbidno čak i za ovog ludaka što je na vlasti.Mada i smenjivanje konkurenata dok se ljudi dave je morbidno a ovo što je melk napisao prelazi sve granice morbidnosti.
http://nestali.poplave.rs/status-osobe/nisu-pronadjeni/
Možda, Fejse. Kad malo bolje razmislim, u pravu si. Romi su generalno neverovatna nacija, oni ovako nešto nikad ne bi uradili. Dosta me podsećaju na Nemce. Radni ljudi, pošteni, čisti, pedantni, ma sve na mestu.
33 strane nestalih,koji nisu pronadjeni.Po 10 na svakoj strani,oko 330 ljudi se trenutno vodi ka nestalo.
Па то, мени се још више гаде ови што шире дезинформације и приче "од друговог друга друг је рекао...". Јбт, чему претеривање и лупање, као да народ није довољно изгубљен.
Али ово за Цигане ми и не делује нереално, само ме интересује како је то могуће.
Fejse možda je nameštaljka i random slika, ali to ne menja činjenicu da 95% cigana treba tući, motkom, govnjivom po mogućnosti.
Možda, Fejse. Kad malo bolje razmislim, u pravu si. Romi su generalno neverovatna nacija, oni ovako nešto nikad ne bi uradili. Dosta me podsećaju na Nemce. Radni ljudi, pošteni, čisti, pedantni, ma sve na mestu
Добро.
Glupi smo ko kurac. Amateri. Umesto da smo u policiji zaposlili brdo ganfera na poziciji prašinara, pa kad odvale od batina kradljivce bakra, ajde da vidim gospodžu koja koja će da se pozove na nacionalizam. Amerika stajl, tamo su crnci panduri potpuno namerno tu gde jesu.
jutros sedim ja u kancelariji i okolo ima stambenih zgrada i kuca i sad stoje one kante sa smecem pretrpane, treba da dodju smecari da kupe, i nailaze dva cigana i pocnu da kopaju kod komsije kese, on izadje i kaze im da ne rade to jer mu svaki put pobacaju sve iz kante iscepaju kese da bi uzeli sta ima od papira i onda ostave to i odu....i majmuncina ciganska kao ma nije ne radimo to mi, podjebava coveka, ovaj popizdeo kaze sta me zajebavas koji kurac evo i sad si ostavio sve napolju pobacano ''ma nismo to mi to su neki drugi uradili heheh'' i sednu na onaj tomos sto ima prikolicu napred i odu