Trpećemo ih doveka. Ili da se mi iselimo. Kad dođu u hitnu, na sva usta "NEĆETE DA NAS LEČITE ŠTO SMO CIGANI", iako nemaju ni ličnu ni koji kurac, NE POSTOJE ZA DRŽAVU, i dobiju sav tretman sve što im treba. A seljak mučni što ne uplaćuje sebi socijalno jer NEMA OD ČEGA, on kaže platiću šta treba, nemam overeno. I još te jebu u mozak. Nebitno da li su sad ukrali ili nisu, garantujem da je 90% onoga što je opljačkano, opljačkali cigani.
Ja na bilijaru sa ortakom, ulazi 7 cigana dvojica igraju 5 gleda, pravi oni austrijski, tamo hasaju podrigušu i rade 15 sati, ovde dođu s mečku. Naslonio se baja na moj sto, zaseo jebe se njemu što ja igram. Kad sam ga oterao, gleda me belo, malo je falilo da mu nabijem onaj štap u dupe. Al šta ću znam gazdu dobar čovek, i iskuliram.
Eo danas idem kući preko zvezdare, i dva komada cigosa trče sa dve kese stvari. Vade, gledaju. Ne znam, ja pravim nekako razliku između cigana i Roma. Imam prijatelja Roma, fini ljudi skroz. Čak su i angažovani oko svega ovoga. A opet imaš onih debelih ganfera koji sede kod kuće i teraju dečurliju da prose za njih.
Da ne oftopikujem, što se tiče onog sajta za nestale, nije baš toliko ažuran što se tiče pronađenih.
Trpećemo ih doveka. Ili da se mi iselimo. Kad dođu u hitnu, na sva usta "NEĆETE DA NAS LEČITE ŠTO SMO CIGANI", iako nemaju ni ličnu ni koji kurac, NE POSTOJE ZA DRŽAVU, i dobiju sav tretman sve što im treba. A seljak mučni što ne uplaćuje sebi socijalno jer NEMA OD ČEGA, on kaže platiću šta treba, nemam overeno. I još te jebu u mozak. Nebitno da li su sad ukrali ili nisu, garantujem da je 90% onoga što je opljačkano, opljačkali cigani.
Реално. Посебно то за јебање у мозак. Кад крену онако да се праве луди, ајој...
И зајебите то "угрожени". Мени нису стварно јасни људи који толико подржавају Цигане. Нисам ни ја за то да их треба побити, али јебем ли му матер.
То је тај менталитет, генерално. И ми смо говњав народ, али умемо некад да се издигнемо и будемо људи. Као што је нпр. ситуација ових дана. Али Цигани... увек остају Цигани. Има позитивних примера, не кажем. Ја лично не знам ниједан, али оно...
U zgradi gde smo prvobitno evakuisani, bile su smeštene i 32 bebe. Pokušala sam u obližnjoj prodavnici da kupim mleko, hleb i vodu za njih, kada sam se šokirala cenama. Taj bezdušnik je za litar mleka tražio 1.000 dinara za flašu vode 200, a za hleb 150 dinara! E, to nikada neću zaboraviti. To me je više potreslo nego kada sam gledala kako mi se kuća ruši. Sada nemam ništa, a opet imam sve svoju decu i unučad - ispričala je Časlava za „Alo!“.
Баталите сад Цигане, тераћемо их кад прођу поплаве.
најгоре што нећемо
Što se mrtvih tiče, ako ih spaljuju i skrivaju onoliki broj, onom ko je to naredio treba povaditi oči i odseći ruke i uši, da tumara Srbijom dok ne ugine.
Ne mogu da verujem da zaista spaljuju ljude... Znali bi ljudi za to. Pa ne možeš tek tako da spališ 3000 leševa. Verujem da je broj žrtava veći nego što kažu, samo je pitanje koliko puta.
Ај да не параноишемо, кад Слоба није успео да спали онолико Шиптара или чега већ је било у хладњачама, сигурно ће се лако провалити да постоји нека индустријска пећница где су спалљивали на стотине лешева.
Како да се манипулише ако људи знају кога од родбине или комшија нема? Колико би тек било неозбиљно да сад неко процењује колико има мртвих? Очигледно да говна политичари и ову несрећу користе да извуку било какву корист за себе ма колико то било безначајно, али у свему овоме има и озбиљних који раде свој посао професионално и нису ту да се шеткају и сликају. Мислим да је кристално јасно какво су срање направили и влада и локални штабови, па досипање оваквих теорија завера само може да замаскира њихову праву улогу у свему овоме. Ако се буде инсистирало на овоме, онда ће изаћи вођа и одговоарати на ове бесмислене оптужбе, а не на оно на шта треба да одговори.
Enoga malopre bio "odgovarao na tužbe ".
A što se tiče organizovanja, naša opština je ok prošla u odnosu na to koliko je palo kiše i šta se sve izdešavalo, a fora što je vladajuća garnitura URS pa ti vidi.
Kakva je to genetska struktura, bokte...
И паковати их у канализацију и заваривати решетке да не моги да изађу.
Иначе: http://vukajlija.com/forum/teme/36854-cigani-posast-i-ubice-ili-ravnopravni-gradjani-srbije
Баталите сад Цигане, тераћемо их кад прођу поплаве.
најгоре што нећемо
Ja na bilijaru sa ortakom, ulazi 7 cigana dvojica igraju 5 gleda, pravi oni austrijski, tamo hasaju podrigušu i rade 15 sati, ovde dođu s mečku. Naslonio se baja na moj sto, zaseo jebe se njemu što ja igram. Kad sam ga oterao, gleda me belo, malo je falilo da mu nabijem onaj štap u dupe. Al šta ću znam gazdu dobar čovek, i iskuliram.
ja sam sinoć, oko 1 uveče videla neke cigane ovde iz kraja koji guraju ogromna kolica puna robe... odakle im, gde idu s tim, ne znam, ali evo ovo:
http://www.vaseljenska.com/vesti/cigani-iskoriscavaju-pomoc-namenjenu-ugrozenim-srbima/
Eo danas idem kući preko zvezdare, i dva komada cigosa trče sa dve kese stvari. Vade, gledaju. Ne znam, ja pravim nekako razliku između cigana i Roma. Imam prijatelja Roma, fini ljudi skroz. Čak su i angažovani oko svega ovoga. A opet imaš onih debelih ganfera koji sede kod kuće i teraju dečurliju da prose za njih.
Da ne oftopikujem, što se tiče onog sajta za nestale, nije baš toliko ažuran što se tiče pronađenih.
Podjednako se gadim ljudi koji pisu "Cigani uzeli pomoc namenjenu Srbima" i Cigana koji nisu ugrozeni, ali koriste guzvu.
Реално. Посебно то за јебање у мозак. Кад крену онако да се праве луди, ајој...
И зајебите то "угрожени". Мени нису стварно јасни људи који толико подржавају Цигане. Нисам ни ја за то да их треба побити, али јебем ли му матер.
То је тај менталитет, генерално. И ми смо говњав народ, али умемо некад да се издигнемо и будемо људи. Као што је нпр. ситуација ових дана. Али Цигани... увек остају Цигани. Има позитивних примера, не кажем. Ја лично не знам ниједан, али оно...
http://images.kurir-info.rs/slika-620x419/aleksandar-vucic-zoran-milanovic-foto-zorana-jevtic-foto-rojters-1400523207-500529.jpg
Уста су огледало душе
http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/bezdusnik-sto-nam-je-trazio-1-000-dinara-za-mleko-potresao-me-vise-nego-kada-mi-se-srusila-kuca/55502
Је л' ико пријављује те људе? Па јебем ли га, то све треба на доживотну.
Što se mrtvih tiče, ako ih spaljuju i skrivaju onoliki broj, onom ko je to naredio treba povaditi oči i odseći ruke i uši, da tumara Srbijom dok ne ugine.
E jebem te državo kad me OVO informiše
http://www.alo.rs/v-i-p/estrada/milan-stankovic-tvrdi-da-se-mnogo-losih-stvari-ne-zna-o-obrenovcu/55498
Ne mogu da verujem da zaista spaljuju ljude... Znali bi ljudi za to. Pa ne možeš tek tako da spališ 3000 leševa. Verujem da je broj žrtava veći nego što kažu, samo je pitanje koliko puta.
Ај да не параноишемо, кад Слоба није успео да спали онолико Шиптара или чега већ је било у хладњачама, сигурно ће се лако провалити да постоји нека индустријска пећница где су спалљивали на стотине лешева.
Ima li neko ideju, kako obrađuju tela crknutih životinja u kafileriji u Inđiji? To nešto stalno pominju na televiziji.
Za spaljivanje sigurno lazu, pa nismo u Severnoj Koreji.
Enoga malopre bio "odgovarao na tužbe ".
A što se tiče organizovanja, naša opština je ok prošla u odnosu na to koliko je palo kiše i šta se sve izdešavalo, a fora što je vladajuća garnitura URS pa ti vidi.
http://www.prva.rs/zivot/zivotne-price/41563/navijaci-zvezde-i-partizana-na-makisu-se-takmicili-ko-ce-brze-da-napuni-kamion.html