Potrebni crtaći: Donesite projektore, laptopove...
Projektori i zvučnici za emitovanje crtanih filmova, igračke i pribor za umetničke radionice... To su samo neka od potrebnih sredstava uz pomoću kojih će mladi ljudi i umetnici u Beogradu pokušati da animiraju decu u prihvatilištima.
Ovaj ortak iz Krupnja o kome pričam došao danas u čkolu. Pričao svašta, a između ostalog da su postojali krizni štabovi u Krupnju i zaseocima ali da niko nije ništa uradio, a da je predsednik opštine ogradio svoju kuću i potrošio 600 džakova sa peskom, a pritom ništa nije branjeno. Ovi moji iz gimnazije su organizovali skupljanje potrebština i svojim kolima likovi iz treće i četvrte godine odvezli do gore ali po zaseocima jer ljudi odozgo ne mogu ni da siđu i ostavili gore. U Krupnju su svi kapaciteti za skladištenje popunjeni !
Što se tiče cigića od pre desetak stranica - odnose pune kese one đubretarske pelena i odeće za bebe oni koji i nemaju decu. Govna.
Ja moram još jednom da kažem svaka čast svima koji pomažu. Čitam ovo od početka i zaista nemam više snage. Kad čovek shvati sa kim i gde živi mora da mu bude teško.
Lukče, ja ovih dana kad završim sa istovarom kamiona u sportskom idem u krupanj sa bratom da vidimo šta treba da se radi. jesi raspoložen da se pridružiš?
Био данас у Сремској Митровици и Моровићу. У суштини, ОРГАНИЗАЦИЈА је једна велика, дебела, необријана КУРЧИНА.
Али смо се лепо најели и нациркали. Искрено, био ме мало и блам али јбг, није било до нас, кад је, цитирам:
ОРГАНИЗАЦИЈА је једна велика, дебела, необријана КУРЧИНА.
Нешто смо као и радили, натрпали пар шлепера у СМ, у Моровићу нас возали, мало истоварали, мало редали џакове, али шта рећи кад смо један камион чекали 3, 4 сата. Али буквално. Мислим, невероватно, само нас је ишао цео бус, расположени за рад, а скоро цео дан дрвили курчину. Могли смо изградити град ал' ето.
http://static.rtv.rs/slike/2014/05/20/mali-zvornik-kliziste_660x330.jpg Мали Зворник, стари мост.
Јавило се и мало клизиште одмах поред бране хидроелектране, јуре да то зауставе јер је једини улаз у место пешице преко бране, а и претходних дана се страховало од рушења исте, тако да би допринело.
Јебо мајку, ако пукне брана, Дрина ће све да их подави, а ако не пукне, а клизишта наставе, пошто их има још гомила "мањих", тачно ће брда да их одгурају у Дрину и опет ће Дрина да их подави.
hahahahaha
OVDE SAM DA BIH KRAVU CARA NAHRANIO SVAKOGA DANA. AKO NEKA MOJA DEFINICIJA, POSTER ILI REAKCIJA IZAZOVE SITOST ODNOSNO NEŠTO LEPO KOD KRAVE CARA SMATRAM DA JE MOJA MISIJA USPELA.
evo jedno obaveštenjce, čisto da se ne brinete:
SC Sumice, sa lica mesta
PA KAD NISAM PALA!!!
Otvaram kutiju - pazi sad:
- tanga gace jedno 15 pari
- gothic korset
- neke cizme kao da su ukrali od Sandre Afrike!!!
Tako da znate da ne saljete to, IMAAAAMOOO
by saska maksimovic
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Projektori i zvučnici za emitovanje crtanih filmova, igračke i pribor za umetničke radionice... To su samo neka od potrebnih sredstava uz pomoću kojih će mladi ljudi i umetnici u Beogradu pokušati da animiraju decu u prihvatilištima.
http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=1087&yyyy=2014&mm=05&dd=20&nav_id=850468
Ovaj ortak iz Krupnja o kome pričam došao danas u čkolu. Pričao svašta, a između ostalog da su postojali krizni štabovi u Krupnju i zaseocima ali da niko nije ništa uradio, a da je predsednik opštine ogradio svoju kuću i potrošio 600 džakova sa peskom, a pritom ništa nije branjeno.
Ovi moji iz gimnazije su organizovali skupljanje potrebština i svojim kolima likovi iz treće i četvrte godine odvezli do gore ali po zaseocima jer ljudi odozgo ne mogu ni da siđu i ostavili gore. U Krupnju su svi kapaciteti za skladištenje popunjeni !
Što se tiče cigića od pre desetak stranica - odnose pune kese one đubretarske pelena i odeće za bebe oni koji i nemaju decu. Govna.
Ja moram još jednom da kažem svaka čast svima koji pomažu. Čitam ovo od početka i zaista nemam više snage. Kad čovek shvati sa kim i gde živi mora da mu bude teško.
Lukče, ja ovih dana kad završim sa istovarom kamiona u sportskom idem u krupanj sa bratom da vidimo šta treba da se radi. jesi raspoložen da se pridružiš?
aj čujemo se preko fejsbuka da ne trpamo temu
Ево и мене.
Био данас у Сремској Митровици и Моровићу. У суштини, ОРГАНИЗАЦИЈА је једна велика, дебела, необријана КУРЧИНА.
Али смо се лепо најели и нациркали. Искрено, био ме мало и блам али јбг, није било до нас, кад је, цитирам:
Нешто смо као и радили, натрпали пар шлепера у СМ, у Моровићу нас возали, мало истоварали, мало редали џакове, али шта рећи кад смо један камион чекали 3, 4 сата. Али буквално. Мислим, невероватно, само нас је ишао цео бус, расположени за рад, а скоро цео дан дрвили курчину. Могли смо изградити град ал' ето.
http://static.rtv.rs/slike/2014/05/20/mali-zvornik-kliziste_660x330.jpg
Мали Зворник, стари мост.
Јавило се и мало клизиште одмах поред бране хидроелектране, јуре да то зауставе јер је једини улаз у место пешице преко бране, а и претходних дана се страховало од рушења исте, тако да би допринело.
Јебо мајку, ако пукне брана, Дрина ће све да их подави, а ако не пукне, а клизишта наставе, пошто их има још гомила "мањих", тачно ће брда да их одгурају у Дрину и опет ће Дрина да их подави.
kakav horor
http://www.telegraf.rs/vesti/1080402-strava-i-uzas-kliziste-odnelo-groblje-mestani-skupljaju-kosti-najmilijih
http://s.tf.rs/2014/05/20/BoG3toWCUAA5fGY-830x553.jpg
мислим да нећу читати више вести о поплавама ако оћу да спавам ноћу
брате јесу реални они шта стављају на интернет
Па шта оћеш дебели? Ош слободан извор информација? Ето ти га.
Ако неш, прати сајт снс-а и боле те курци. лоло
Иначе, СтрајО 'рани цареве. хехе
http://mondo.rs/a693164/Info/Drustvo/FOTO-I-krava-CAR-dobila-hranu.html;sid=10JOVKO0hmvwt
брате
није мого да нађе главу
два пута понављају то
јеси прсо ти
hahahahaha
OVDE SAM DA BIH KRAVU CARA NAHRANIO SVAKOGA DANA. AKO NEKA MOJA DEFINICIJA, POSTER ILI REAKCIJA IZAZOVE SITOST ODNOSNO NEŠTO LEPO KOD KRAVE CARA SMATRAM DA JE MOJA MISIJA USPELA.
http://static.mondo.rs/Picture/345701/png/krava-seno.png
А јебига, вуче кликове. Чуо сам неке ствари из тог краја и нису за причу, зато капирам и што пичкоусти онако реагује на плутање тела у Обреновцу.
Krava Cara lololololololo
оно кад рејвенке шаљу помоћ -
evo jedno obaveštenjce, čisto da se ne brinete:
SC Sumice, sa lica mesta
PA KAD NISAM PALA!!!
Otvaram kutiju - pazi sad:
- tanga gace jedno 15 pari
- gothic korset
Tako da znate da ne saljete to, IMAAAAMOOO
by saska maksimovic
šut' bolan, erot'ka
Jes vala, treba se narod i seksat, možda budu pravili tematsku žurku. Nikad se ne zna.
Треба свезати Чучковића овој крави за рогове ко теле, да иде за њом и да учи.
Не би ме чудило да се Чупко извуче, а ви причајте шта хоћете.
- gothic korset
Doduše, možda nekom trandži preti opasnost da ga žena provali pa se sakrio.