U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa nije ni tudjih 30 miliona poklonio, samo kenjas u prazno.
Veverice, pa pis'o je ekspoze do 3 ujutru, gre'ota da ga samo jednom procita, treba gradivo utvrditi!
Ne mogu reci da je dobro sto se ovo desilo, ali eto - neka korist od ove nesrece jeste sto se vec u prvom mesecu ove vlade pokazala apsolutna nesposobnost vucica (sto bi rek'o svojevremeno Vuk Draskovic "prvi se vucici u vodu bacaju"), uz nevidjenu servilnost i idiotizam SVIH oko njega. Koliko niko nema muda, pa to je cudo - iako je pickousti trazio taj profil licnosti, kako bas niko da nema nijedan prsljen kicme, to me cudi.
Istovremeno je veoma zabrinjavajuce to sto nijedan novinar nema muda, a vucic po receptu svog prvenca, zakona o informisanju, sve vise suzava medijski prostor van radikalskog pogleda na svet. Da nema interneta, kurac bi i 10% informacija saznali!
Džeri toliko si žut da svetliš u mraku. Jel te plaća Tadija ili možda Đilas?
Pazi da ne progutam seljacku provokaciju. Ali kad vec pitas, Tadic veze nema sa demokratskom strankom, on je samo jos jedna frakcija SNS-a. Djilas je unistio poslednju sansu da se u DS vrate moralni ljudi, i poslao ju je u zasluzena vecna lovista. Sta cemo sad?
I dalje si žut kao limun.
Bio sam da se umijem, sta cemo sad?
Voda ne pere prljav obraz.
http://static.kupindoslike.com/Enciklopedija-gmizavaca-i-vodozemaca_slika_O_1710036.jpg
tažu jazmi (može komotno digra za švicu na svjetskom)
Елек је прецедник омладине есенеса.
Svi ti picani imaju svoje agencije neke ko Đokara što daje pokosovu a u stvari daje Sonierikson, fondacije kurac palac. Kapiram da je za Ronaldovu fondaciju 30 milki ko za Đokovića 100 k evra. Mrzi me da guglam a i boli me kurac, objavio je neko skoro vest.
U sad si me uvredio, više nego onaj limun.
Prljava ti keva.
Pa da, to je vrhunac tvoje komunikacije. Obično žuto smeće koje je isplivalo iz vode.
Nisi u stanju da izazoves i isprovociras vrhunac moje komunikacije, nejakim umovima plasiram iskljucivo plitke i jednostavne doskocice, kako bi ih razumeli.
I laiku je jasno da trolujes, ali uvrede tipa "zuti" zasluzuju cak i spomen keve, pa je red da se spomene, po protokolu. Cisto da ne istripujes da sam se zaista uvredio, ili da mi skace pritisak.
Ma jok, miran si ko vodostaj Save lolo
dobroe
predjite na pvt
Sta da ti kazem, tvoje je da se i dalje lozis, a moje je da se ovako uzrujan do 6 ujutru prevrcem po krevetu, ionako ova tema nije za prepirke - a nije ni za seljake, promasio si temu o malinarstvu, uopste nije u ovom podforuu.
Ako nije za seljake, ne znam zašto visiš na njoj već tri dana. Imaš bonus poene od vođe, šta?
Jeri, što pucaš tako jbt, koji ti je.