Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Брате, ај видите ко има бројеве ових Обреновчана Лимара, Лаванде и мислим Индустриала, проверите јесу живи сунце ти јебем.

2. A sijali bi i mi, ali mjesec dana kiša pada bez prestanka, u njive se ući ne može. A i onaj ko je posijao, ili je sjem istrulilo u zemlji, ili je poniklo malo pa sad sve požutilo, dakle gotovo.

3. Зајебано је на Обреновцу баш, има доста мртвих. Сад сам се чуо са фамилијом, крију се ствари. Стварно је катастрофа у неким местима.
    http://www.dodaj.rs/f/1L/Pf/3XLeooxv/vlade.png
    Само да ово прође па ћемо се клати, надам се да си жив :(

4. јел има у београду нека акција??

5. Уклоните Јахела, смара.

6. Kae jebač da nije.

7. Dilan doze idi jebi koze.

8. evo i ja da potvrdim da u kosjericu nije nista

9. Ова говеда из Барича се опиру евакуацији. ПА МАЈКУ ВАМ ЈЕБЕМ ТРЕБА ДА ВАС ОСТАВЕ ДА СЕ ПОДАВИТЕ!

10. Do Krupnja se i dalje ne može. Sleteo je heli spustio vodu i ranu kod hotela. Imam ortaka tamo, ćale njegov je komandir vatrogasne stanice u Loznici. Jedva je naterao nadređene da ga puste da peške sa još par ljudi ode do tamo sinoć. Kaže da je strašno. Iako ovi javljaju da nema žrtava, ima bar šestoro mrtvih.
    U toku dana će stići mehanizacija iz Novog Sada pošto je ova naša ili uništena ili već zauzeta.
    Jebo mater, ne mogu ništa da uradim i nerviram se najstrašnije.

11. Лажу бре Веверице. Једна кућа се засад срушила, јуче сам се чуо са кевом а она ради у општини и упућена је. Измислили су да је 500 кућа под водом, а то је у Косјерићу немогуће макар се Арктик и Антарктик отопили. Ваљда да покупе неке паре и политичке поене, напредњаци на власти наравно.

12. Управо су затворили стари пут ка умци на потезу од мене, тј остружнице. Цивилна возила не могу да крену пут барича

13. Одакле си ти Чмарни кеве ти? Јеси ти онај Благојев ортак или сам те помешо са неким?

14. Давиде колико видим по новинама, углавном траже волонтере у овим прихватним центрима, али нигде ништа не пише о заштити од поплаве.
    Врх поплавног таласа је око 17 часова ваљда.

15. Обреновац је жртвован да би се спасио ТЕНТ.
    Информација из прве руке.

16. А и ТЕНТ најебава и тек ће да најебе.