Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Tako mi javiše ovi što su išli tamo da pomažu, ozbiljni ljudi, ne klinci koji lože i potpaljuju situaciju. Svojim očima su gledali leševe kako plutaju.

2. Ma koji leševi, ako se nije prikazalo na Tv nije se ni desilo.

3. izgleda da nas je spasilo pucanje nasipa u hrvatskoj, što neko gore napisa
    nove prognoze HMSZ za savu kažu da je najgore prošlo

http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/prognoza_voda.php

4. Bokser, jebemu boga. Ne kaže ovde niko da nam govore tačan broj stradalih. Ali, de malo odgovornosti u ono što se piše. Licititirate životima ljudi, da se razumijemo. Neko blizak tim ljudima čita ove stvari po internetu. A ne zna ništa. ni gdje su, ni šta ni kud.

5. Da direktore, i u Bijeljini je pukao nasip.

6. Jbg Kizo, banalizujem da, ne volim da se lažemo. U pravu si ti svakako.

7. jel sranjo u bijeljine, javlja li se mali vidar?

8. Zajebano je i u Doboju, Brčkom i Zenici.

9. У хрвацкој се излило ушуму а код нас би се излило у дневну собу, тако да до јаја

10. Kizo, i ja mislim da se svaki odgovoran Obrenovcanin informise na vukajlijinom forumu o svemu.

11. Ahahahahahahahah

12. Eo i Tomi Emanuel pise o nama po Fejsu

13. Ne jei govna Đeriko. Fino sam reko da se ono što sam reko odnosi na čitav internet.

14. Nadam se da je Valdi dobro. Izdrzi, andjele.

15. jel se javio nekom valdemar, stvarno? baš se brinem...

16. Dobro je čovjek, i on i ona Lavanda. Metnite to u prvi post.

17. Кажу да је Валдемар добро. Такође ЛОЛ и Лаванда. Не знам ко још има из Обреновца.

18. zar nije i dankan u obrenovcu?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.