Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Ja sam za to da neko iz bg valdemara primi u kucu. Nije fazon da bude u kolektivnom centru. Ja bi ga primio da sam iz bg. Ili mu barem odnesite para ili hrane.

2. da znam gde je, zvala bih ga kod mene...da pitam i na ovoj strani : zar nije i dankan u obrenovcu?

3. Dankana zvala lemaja al je nedostupan

4. Космо, оћеш да примиш Лаванду? Она је у Пиониру, могу да ти дам број да је зовеш.

5. Evo ovaj cosmopolitan je jedini covek na sajtu. Sad cu ti ja naci Vlada limara samo mi dajte njegovo ime i prezime da trazim na spiskovima.

6. Koliko mi je drago da i u ovoj "maloj" bolesnoj zajednici ipak ima humanosti.
    Svaka vam čast.

7. javite ako se moze kako pomoci nekome odavde. mogu poslati nekako mozda nesto.

8. ja imam jednu praznu sobu gajbi,pa dankan i valdemar uvek dobrodosli su
    imam i vutre,oni nek ponesu rizle

9. Ništa o njemu ne znam, a čuo sam da je Doboj skroz bio pod vodom. Znajući njega, garant negde izvlači ljude na sigurno.

10. E to ne znamo Mešo. Doboj je inače najviđe najebao u Srpskoj.

11. Meni neko pomenu preko deset metara vode u centru, jebemliga.

12. I nemojte zaključavati temu kada se ovo završi jer će biti još dosta poplava. Sraće se mesec, dva o kanalima i niko neće ništa izgraditi. Pa će opet narod da najebe.

13. Rasni, teme se zaključavaju samo ako krene sranje po njima. Ne misliš valjda da je neko toliko zaludan da ide po erhivi i zaključava stare teme :)

14. Rasni, teme se zaključavaju samo ako krene sranje po njima. Ne misliš valjda da je neko toliko zaludan da ide po erhivi i zaključava stare teme :)

NIJE ALI JA BI BIO KAD BI BIO MODERATOR RASNI :)

15. a bili smo jedno vreme toliko zaludni, dosadilo nam posle tri dana :)

16. bitno da je to vreme prošlost :)

17. Ja da sam moderator ja bi sve stare pozakljucavao da ne bi morao da banujem ljude zbog nekropostovanja.

18. moram se složiti da je predlog stvarno neverovatno jedinstveno nadvrhunski prebrutalan ikad.