Prijava

Možda si podsvesno postao neki perverznjak, i sada može da te uzbudi samo neka gadost, ali ti tek treba da otkriješ koja.

Nebitno nemoj ni sledeci put.

Liblet, ti si bese na onoj drugoj temi rekla da si prepicka, da znas da kuvas, a sad pokusavas da nam nametnes da umes dobro i da se jebes..
Hmm, smrdi mi na ovulaciju..

E Храсте, тај авион прелетео изнад мене у четвртак, или среду беше, док сам ишао кроз КГ, добро нисам само ја био ту него и пар рендом људи ишло улицом, морам да их нађем да видим мучи ли и њих то лоло.

Gazimudo, za prepicku bila ocigledna zajebancija, ne da dobro kuvam nego jebem kevu, al gde pomenuh svoje jebacke sposobnosti?!..ajd da si me pzvao za psihoanalizu forumasku pa da razumem:)

Ako si pod stresom par nedelja to moze biti isto razlog, mada su avioni verovatno najveci krivci za to...

Био сам и под већим стресом па ми није сметало.

Liblet
Gazimudo, za prepicku bila ocigledna zajebancija, ne da dobro kuvam nego jebem kevu, al gde pomenuh svoje jebacke sposobnosti?!..ajd da si me pzvao za psihoanalizu forumasku pa da razumem:)

Znaci , potvrdjeno je. Prepicke ne znaju da kuvaju :)
Pa nisi nigde direktno rekla da znas da se heftas,al vidim prilicno se razumes u muske erekcije lolo
A i za kuvanje ti ne verujem al ajde (uuuuuuu sta sam ti rekooo)

Kojeg je pola ovo stvorenje i sto je ugradilo guzicu umesto grudi?

izvrištala sam,al od smeha

Znači, samopouzdanje nula bodova....

http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2013/04/19/kosa2.jpg
Aj posterdzije iz ovu sliku mož da se napravi štošta kvalitetno lolo

Imao sam i ja jednom sličan problem. Isto tako, nema šta nije radila da ga digne, ali nije išlo. Onda sam otišao do kompa i pustio neku muziku za opuštanje. Dok nije došlo do Radeta Lackovića nije mi se digo, ali sa prvim melodijama najboljeg pevača ćuna se ukrutila tako straobalno da sam je isprepadao. Dobila je svoju porciju i otad je svaki dan dolazila po još dok mi nije dosadila. Posle, dao sam joj njegovu sliku jer nemadoh ništa drugo..