ja sam u tvojim godinama armirani beton lomio kitom. i jedino sto ti mogu reci je da ne pridajes tome mnogo znacaja, nemoj uopste o tome da razmisljas. kad ti se jebe-jebi (ako imas koga), kad ti se ne jebe-nemoj jebati. Toliko je jednostavno, nema tu razmisljanja.
Leže baba i deda u krevetu i baba onako mazno kaže dedi:
• Deda, da li se sećaš kad smo bili mladi pa cele noći radili one stvari.
• Sećam se, kako da se ne sećam. – odgovori deda.
• A što ne bi otišao do apoteke da uzmeš neki preparat, da se prisetimo mladosti.
Deda ustane i ode. Kad tamo zgodna apotekarka u miniću. Deda je upita za preparat. A pošto su takvi preparati na vrhu police, ona stade na stolicu da dohvati, a deda je prekine rečima:
• Neka ćero, ne treba, nije do mene do babe je…
Dzofri, moj drugar imao istu situaciju i isto se zabrinuo da ce stalno da se desava. naravno prvi sledeci put cak sa istom ribom mu je sv proslo ok. pokusaj sledeci put da izbacis alkohol iz kombinacije i odmah zausavi tu ideju da ce to sad biti pravilo. nece sigurno mlad si suvise, ovo je samo trip napravljen iz jednog incidenta i nista vise. znaci iskuliraj i opusti se. mri me sad da ti kucam ceo taj psiholoski sablon ponasanja u kpracima ali je sustina da zaustavis vec tu prvu misao-sta ako opet..nece opet.
i da, nemoj slucajno luksa da slusas, ako se namazes belim lukom nikad vise blajv neces da dobijes veruj mi;)
Preimenujte temu u JEBANJE
+515105040854850485
а шта сад, није ти се диго бобан једном. Сваком се деси. Осим убер јебачима формата ја. Али нормалним људима се дешава. Тако да, опусти се.
ja sam u tvojim godinama armirani beton lomio kitom.
i jedino sto ti mogu reci je da ne pridajes tome mnogo znacaja, nemoj uopste o tome da razmisljas. kad ti se jebe-jebi (ako imas koga), kad ti se ne jebe-nemoj jebati. Toliko je jednostavno, nema tu razmisljanja.
Glupo mi da ne jebem kad riba traži.
Мораш се уздићи из јаме у коју си запао, мрачни витез се уздиже Џофри кроз напор и труд и падови ће бити неизбежни!
а јеси пробао са млечиком?
Desh desh basara basara
А јеси јебао некад пре у животу?
Трш трш машала машала
a jel njoj glupo kad ti trazis a ona ne da? bole je kurac, ustvari picka
Malopre sam komotno izdrkao na lemaju i srnu, izgleda da je do te ribe.
The fire rises
• Deda, da li se sećaš kad smo bili mladi pa cele noći radili one stvari.
• Sećam se, kako da se ne sećam. – odgovori deda.
• A što ne bi otišao do apoteke da uzmeš neki preparat, da se prisetimo mladosti.
Deda ustane i ode. Kad tamo zgodna apotekarka u miniću. Deda je upita za preparat. A pošto su takvi preparati na vrhu police, ona stade na stolicu da dohvati, a deda je prekine rečima:
• Neka ćero, ne treba, nije do mene do babe je…
Koji kriterijum.
boli te kurac, zamalo si jebo.
Malopre sam komotno izdrkao na lemaju i srnu, izgleda da je do te ribe.
Jos jednom upotrebi Lemaju u recenici koja ima veze sa seksom, i najmanji problem ce ti biti nedizanje kurca!
Kakav katanac! :)))
Dzofri, moj drugar imao istu situaciju i isto se zabrinuo da ce stalno da se desava. naravno prvi sledeci put cak sa istom ribom mu je sv proslo ok. pokusaj sledeci put da izbacis alkohol iz kombinacije i odmah zausavi tu ideju da ce to sad biti pravilo. nece sigurno mlad si suvise, ovo je samo trip napravljen iz jednog incidenta i nista vise. znaci iskuliraj i opusti se. mri me sad da ti kucam ceo taj psiholoski sablon ponasanja u kpracima ali je sustina da zaustavis vec tu prvu misao-sta ako opet..nece opet.
i da, nemoj slucajno luksa da slusas, ako se namazes belim lukom nikad vise blajv neces da dobijes veruj mi;)
Нисам пио ништа, што је најгоре.