![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
@Chris, takođe ne umem da prepisujem. Valjda zato i imam sve petice. :P Lakše je naučiti.
Ne umem da ogovaram, ne umem da razbijem neprijatnu tišinu, da radim stav o šakama (niti ću ikada smeti).
Ja sam antitalenat za sve i srecna sam!
Ne umem da se druzim povrsno, ne umem da moram, ne umem da sviram ni jedan instrument, ne umem da nacrtam dobro sake...
A ja sam kao mali pao u bure s' rakiju...
Bem ga,ne znam.Sve mi ide od ruke,ali matematika nekada u skoli,jaaaaaaaoooooo strasno,ali strasno.Kada dobijem zadatke na pismenom i kada ih pogledam,to mi je bilo isto kao da citam kineski.....
$ЈТУ: Вала, јесте иронија. Можеш да замислиш како је мени кад знам да сам антиталенат за стране језике, а студирам страни језик. То што га знам толико колико га знам, резултат је мог понекад превеликог интересовања за исти и количине текстова које сам прочитао и тога што сам слухиста, па врло добро памтим звукове. Иначе ми треба 100 година да научим нову реч на страном језику, или нпр. непознату граматичку конструкцију.
$Лорд Триша: Исти случај. И моја професорка српског је опасно влажила на моје писмене задатке (који су били јако инфантилни и ограничени, кад погледам из данашње перспективе). Ја сам код ње константно имао петицу учећи 3х мање од неког ко је имао двојку.
Antitalenat sam za peglanje, nikako da ispeglam da stara košulja izgleda kao da je tek raspakovana.
ja sam totalni antitalenat za muškarce, ne umem sa njima pa to ti je;(
Zeko, ne treba tu talenat uopšte.
Слажем се са колегом Mastrixtом, Зеко. За то ти треба оклагија. Тако је и Мис Приси наватала мужа. ;)
Ja sam antitalenat za umetnost svake vrste, isto kao Pridržinjo :)). Dalje, za gajenje biljaka (uvenu o'ma), za slušanje ljudi kako kukaju više od 3 puta, i za izlazak u grad, posebno u Kg-u bez čašice alkohola.
Ја сам антиталенат за вожњу бицикле. Још нисам научио.
ja sam antitalenat za peglanje veša :D
@Mara
Možda nema oklagiju.
Antitalenat za klizanje.
antitalenat da se zaljubim u nekog ko nije mrgud:(i balkanski macho tip:(
antitalenat sam za hodanje po klizavim ulicama i bljuzgi...
Ето мени колеге да не будем једина која не уме да вози бициш! :)
e da.. ja ne znam da plivam, nikada nisam želela da naučim, i sumnjam da ću i želeti. :P
Od kako mi je mutirao glas, antitalenat sam za pevanje. LawLz xD
Sve ostalo, znam manje-više. =P
Nemam talenat za pričanje viceva :(
Не умем да лажем. Покушавам док тако гледам некоме у очи, али не вреди. Прочитају ме као књигу. Такође не умем да певам, али, немојте никоме да кажете. ;)))