Prijava

Jes' kurac, vi svi k'o da ste u nekoj masonskoj sekti pa isto govorite. ;-)

Jebiga, i ja sam se na isti način naučio. :D

Tetak me uzeo na ruke, govori da se opustim i radim rukama, ovo ono, al ne jebem ja to. Onda me bacio, ja se naguta vode, al vidim da budala neće da priđe, počeo da mlataram rukama i nekako dođo do obale. Onda počeo pomalo da plivam tamo gdje mi je voda do ramena najviše i eto, sad sam ko vidra. Ne Mala Vidra. olololo

Jedino me šlog može strefit'. :D

Ja se plašim da ću da se udavim ako nije duboko barem metar i 30. :) Kao nešto plivam (a numem) a posle stanem i panično tražim dno dok ne stanem na noge, tad mi lakne. :)

Ma, trudio sam se, materemi jesam, da naučim - i neće. Ko ga jebe, i Leonardo Di Kaprijo kad ga je podgojena Kejt pustila da se udavi u vodi je izmamio par suza od cavulja koje su gledale Titanik. Ako dođe do davljenja i mandrknem na taj način, plakaće mater, bar dve bivše cure, za ženu ne znam, i pokoja baba slaba sa živcima lolo. Kaki sam čojek, i to je zauvar :D

Стварно ми није јасно како не умијете да пливате , оно јес да је примјер клише ал' то је ко јебена вожња бицикла.

Šerlok, pusti nas da ne umemo da plivamo. Koji ti je? :)

Ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju, ne znaju. :D

Šerlok, pusti nas da ne umemo da plivamo.

Кажем ти , бринем се да не дође до неке непогоде , можете сви да се подавите. С ким бих се ондак зајебавао по форуму ? :)

Ne brigaj ti za nas, naćićemo kake gume od kamiJona da se spasemo ili bilo šta plutajuće.

Стварно ми није јасно како не умијете да пливате , оно јес да је примјер клише ал' то је ко јебена вожња бицикла.

ni meni to nije jasno nikako

Ja dobijem hidrofobiju čim recimo stanem pred šalter.

Стварно ми није јасно како не умијете да пливате , оно јес да је примјер клише ал' то је ко јебена вожња бицикла.

Pa jes, ja čuo, eto, da bebe znaju i bicikl da voze po rođenju al posle zaborave.

ne znam da li je ovo nemaje talenta ili krajnja neupucenost.pre 2 nedelje sam ostao solo gajbi,morao sam da koristim ves masinu prvi put sam u zivotu.dosao sam do onog cuda,a tamo neki brojevi cak je i ovca bila nacrtana.rekli mi za neke pregrade gde sta ide,prasak,omeksivac...gledao sam u ono cudo kao da je svemirski modulator,neki spejssatl.na kraju kada sam kao nesto uspeo da izbauljam,da namestim zvali su me moji da mi napomenu da se mora razdvojiti ves na sareni i beli.tu sam vec odustao."kada dodjete kuci,perite ves,ja ne mogu".tako je bio uzvratni sms.

Ја нисам неки пливач, осредње пливам краул, прсно доста добро и осредње лептир (читај - могу да препливам 40-50 метара и онда липшем). У ствари солидно пливам у поређењу са већином, али трипујем да сам слаб пливач јер имам другара ватерполисту, па ме блам да пливам поред њега. ЛОЛ. :)

Brate, pola sajta ne bi izdržalo četres metara delfin(leptir zvuči previše flafičasto!!), mojne se tripuješ.

Prvih 30 plivam pravilno, ali čini mi se da plivam i onako, sporije. Mada sam forsirao baterflaj prethodne dve godine na moru, zato i mogu, kažem na plaži, samo ja i još par ljudi se zajebavamo sa tim, i deluje da do jaja plivamo (kad nema pravih plivača u blizini). Elem, ono delfin mislim da je malo drugačiji stil, makar kod nas. :)

Za laganje...koliko puta sam pokusao al' ne mogu, ili se opalim smejati ili mi se na faci vidi tako da ni ne pokusavam, a ni za odbojku, iako sam dobar u fudbalu i vrlo dobar u kosarci u odojci bi me pobjedila djevojcica iz predskolske .

užasno baratam s brojevima, već mi je frka kad treba dva dvocifrena da saberem tipa triešes plus pedes osam za ovo bi mi trebalo jedno pola minuta računanja

mnogo loše vozim, srljam, ne mogu da održim koncentraciju, ne jebem ni pet posto znake, ostale vozače, žmigavce kurce

loše se orijentišem u prostoru i vremenu i operisan sam od fudbala

Спортови - Сваки, буквално.
Акт упознавања или разговора са непознатим особама - Вртим главом унаоколо, претерано гестикулирам, деси се и да муцам, плус автомацки добијем сељачко руменило у виду флеке на левом образу у облику смокија.
Причање вицева, шала, догодовштина - Најсмешније вицеви/форе на свету у мојој интерпретацији изгледаће у најмању руку као курсаџијски фазон или покушај Томе Николића да се насмеје, углавном резултира сажаљивом фацом саговорника ко да сам дауновац.
Прича пред већим бројем људи - Нисам покушао, али и не планирам.
Плес - Имао сам у средњој школи валцер и моравац на физичком за оцену, добио сам два и два. Везе с везом немам. Сваки ритмичан покрет људског тела према звуцима музике ми је непознат, непојмљив, јер сам сајла јебена.