strip Zagor

1. http://static.comicvine.com/uploads/scale_small/0/1504/923660-zagor.jpg
    Da li ste citali da li citate nesto zanimljivo o njemu i slike kolekcija

2. Čitao, kao i sve druge stripove, kad sam bio manji. Nalazio po tavanu, starim kutijama, ispod kreveta, ma svuda je bilo stripova... Sad ih jedva viđam i po trafikama. Čak sam i ja počeo da ih čitam po netu i u nekom formatu sličnom pdf-u. Kacam fensi, jebi ga.
    Ali Duh sa sikiricom mi je zanimljiv lik. I naravno nigdje bez Čika.

3. Sada ima samo veseli cetvrtak (srpski) i ludnes(hrvatski) izdavaci. izleze u veselom cetvrtku svakih mesec dana kao i u ludnesu.

4. Dobra stvar je što još uvijek može da se kupi polovnih stripova kod ovih što prodaju knjige na ulici.

5. ma to je dobro i duplo je jeftinije od novih meni poplavazajebala zlatnu seriju

6. Где нисам, још имам Загор мајицу коју могу да обучем. Слабије читам у задње време, скоро уопште, али некад одем па купим неко веће издање.
    Загора везујем за Нови Сад и Азру, јер кад сам био мањи, водили ме моји за рођендан као у НС јер никад нисам био. И ја тад имао неког Загора, па сам после купио још 6 комада док смо били тамо. Док смо се возили колима и док сам га ја читао, слушао сам Штулића. Једно од најлепших успомена.
    Најбољи цртач ми је Фери наравно, мада волим и Донателија. А од писаца Босели, Буратини, Нолита наравно а осталих не могу да се сетим.
    Омиљене епизоде су ми оне фантастичне, рецимо када Загор иде у Винланд, па онда кад оживи онај келтски друид и она у Индији, мада се те слабо сећам.

7. Da li se neko seca mozda kako se zvase ona epizoda gde je zagor tex i ostali junaci

8. То је сигурно неки специјал.

9. meni je omiljeni zagoreva odiseja

10. Zagor je gay. Da su postojali u isto vreme Mister No bi ga razbio kao od sale... :)

11. Добар је Загор, почео сам да читам и њега и Дилана пре једно 8-9 месеци и наложио се жешће.

12. http://zagorteney.blogspot.com/

имате са стране и остале стрипове

13. XPACT
    Zagor je gay. Da su postojali u isto vreme Mister No bi ga razbio kao od sale... :)

Imam nešto na tu temu. Ide u EDIT.
    http://www.dodaj.rs/f/3i/V1/1vtDTlP1/zagoreo.jpg

14. Jbt , pa imam od toga Zagora stripova koliko hoćeš, a nemam pojma možda sam i bacio kad sam se selio pre 11 godina.
    Sve u svemu više sam Dilana čitao i on mi interesantniji.

15. Hiljadu mu smrdljivih tvorića, čitao sam kao klinja, jašta, voleo sam i Zagora da čitam, i Mister No, i Alana Forda...

Od čitave bulumente omiljeni lik mi je ipak Žalosna Sova, u svakoj situaciji ima osvežavajuće realan pogled na svet, a iako i nije osobito govorljiv retko se usteže da ga podeli s drugima.

16. meni je zagor najbolji pusti mester NO i ostale kad zagor moze sekirom da obori 10 vojnika kad pucaju na njega

17. alan ford je super. Onaj Svet + je dobio BESPLATNU licenicu od italijana a oni Alan Forda stampaju na tariguz papiru.

18. I naplacuju papreno... Mamu im, inace bih uzimao svaki broj...
    Dragisicu, jesi li ti ono crtao? :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.