U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ја се истрипово да почиње неки трилер добар
све се наложио, звао бабу и сестру да гледају са мном
JEBEM TI ŽENO MAJKU BOGOVU
кад оно међутим...
ja se istripovo,dosao pijan,ukljucio vukajliju,vukajlija pecela da krvari
kaka reklama?
izloguj se pa klikni na bilo koji link iz browsera u kom nemaš adblok
da izvadim iz naftalina IE znači...
jok bre bruce, samo ASUS neki notbuk dole levo vidim. i to iz offa.
ni meni se od jutros nije pjavlival...kajzen doso sebi izgleda i sklinio je
jos uvek je tu punjacu. i ja upravo instalirao add block. cao zdravo reklame
Mene zanima jel siguran Adblock?
Је л' има неко то да има пет одабраних а не склањају ми се рекламе? Таква ми је ситуација дуго, ал' се нисам жалио пошто ме генерално заболе за рекламе, не сметају, али ово црвено баш јебе? Тако да, 5 дефки, и даље рекламе, енибоди?
Nema reklama sa značkom.
Знам, мени је остао палац, а имам пет одабраних, питам да ли има још неко такву ситуацију? НЕЋУ ВАМПИРЕ ПРЕКО ЕКРАНА, ЈЕБО ИХ ДРАКУЛА
Па немаш Мићко, имаш 4 одабране...
Иначе, сад ми се жали ортакиња ван сајта да је препадају некаква чудовишта кад отвори неку страницу, дакле оно, Каизене... Реклама ти убија посету...
Niđe ja ne vidim da neko oće para ovdje https://chrome.google.com/webstore/detail/empty-title/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb
Ja ga konzumiram već dugo vremena i otad mi vampiri ne iskaču i unuka sam udala.
puca mi kurčina za reklamu
ne smeta mi
puca mi kurčina za reklamu
ne smeta mi
uuu izvini zajebani, nisam te prepoznao.
loooooool