Ко последњи побједник 129

1. Neće, to je letnja kiša :))

2. E ako je letnja, onda dobro, mada ne bih ja rizikov'o opet. Znaš kako kažu, "Voda ne valja ni u cipele."

3. Znam, znam, ja sam baš suprotno od ove sa avatara, kišu volim samo na slici, pa sam zato i stavila taj avatar :)

4. Ja volim da je slušam. :)
    Ček ja da promenim ovu sanđamu sa svog profila, neću moći ja da spavam.

5. Haha, i ja mislim da je bolje da promeniš :))

6. Izgubio sam folder sa slikama. Je l' dobar ovaj?

7. Može taj :)) Sad vidim da si ti na sajtu više od 3 godine, ja ću za nekoliko dana isto biti 3 godine ovde, nešto te se ne sećam od pre, mislila sam da si skoro došao na sajt :)

8. Jedno godinu i po dana nisam bio aktivan, pa sam od pre 2, 3 meseca opet tu. Registrovao se prvog septembra i batalio školu. :)
    Šalim se, naravno.
    p.s. Ovaj kaizen opet nešto menja lolo

9. Haha, ja se registrovala dok sam učila za septembarski rok, znam da sam bila ovde i dan i noć, ništa učila nisam :) Čak sam posle i prenela taj predmet u narednu godinu, pa ti vidi :)
    Menja, vidim i ja :)

10. Hah, zeznuta situacija.
    Je l' još studiraš i šta?

11. Sad sam na masteru, inače sam dipl. profesor engleskog jezika i književnosti :) Ti?

12. Fino, svaka čast!
    Ja od oktobra krećem na faks. Upis'o IT u Čačku. U tome je sad kao budućnost... :)
    Mada mog'o sam i nešto jače, imao sam dosta bodova iz srednje, ali ovo me nekako vuče.

13. O, pa lepo, jeste u tome budućnost :) Moj brat je na ETF-u u Beogradu, isto smer za računare... Uzdamo se u njega :)

14. I ja sam prvo razmišljao o ETF-u u BG-u ili PMF, FON, ali me BG koliko privlači toliko i odbija, ne znam ni ja. A Čačak mi je nekako blizu, pošto sam ja iz Kraljeva, pa ono...
    Najcrnje je što će pola mog odeljenja iz srednje da bude u Čačku. Prvo hteli samo drugar i ja, posle svi.

15. Pa dobro, nije ni to loše... A što najcrnje, ne gotiviš ih ili? :)

16. Ma nije, nego, aj da ide nas 3, 4 tu pa ok, ali ide nas preko 10. Štajaznam. :)

17. Dobra večer. Šta uradi ovo Kajzen?

18. Ma, nećeš se sa svima družiti na kraju krajeva, šta te briga :) Dvojica mojih kolega i drugova su iz Kraljeva, baš sam super s njima, tako da kao Kraljevčanin imaš veliki plus kod mene :))

19. Haha, super. :)
    Dobri su Kraljevčani.

De s' Bolte.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.