Nije loše. Danas, izađem iz kuće i vidim kuče malo lepo u mom dvorištu. I pošto sam ja dobar, human, druželjubiv, dam paščetu koske.
Pajsad! Pašče pojede koske, ja mu dam vode, on popije. Igram se s njim 10 minuta, slikam ga.
E sad, tužan deo.
Prođu dvoje ljudi ulicom, i pašče za njima, i ode dve kuće dalje i nije se vratilo. I sad sam tužan.
A možda se vrati sutra? Stavio sam mu čantru vode i tepih, ako 'oće da spava...
Evo ga:
http://i.imgur.com/pNL3fS0.jpg
Videću sutra. Valjda je upamtio čije je koske jeo. Psi su pametni.
E, a ja mu nameštam neki tepih da mu bude toplo da prespava, on ode. Pa 'de ćeš, rođače?...
Pa ja i bih. Mada, deda čim ga je video, rek'o je: "Baci ga u kontejner". lolo
Imali smo jednog džukca pre 12, 13 godina. Al' je bio ružan, i samo je lajao. I deda, poč'o da ga tuče, da se ućuti, i posle su ga odveli valjda, ne sećam se baš (odveli kuče, ne dedu).
Inače, udomio bih ga, lep je, ionako sam dokon stalno, može da mi bude super zanimacija. Napravim mu kućicu, vakcinišem ga, ili šta već. Samo ne znam koje je rase, da l' je uopšte rasan. Valjda jeste. :)
Za sad imam uslova, pošto živim u kući, imam dvorište i njemu još da napravim kućicu.
A za dva meseca idem na faks, tako da, ne znam, valjda bi ga ovi moji hranili, ili mogu da ga poklonim nekome...
Mada, sve ovo pričam, a ne verujem da će uopšte da se vrati. :)
Nije loše. Danas, izađem iz kuće i vidim kuče malo lepo u mom dvorištu. I pošto sam ja dobar, human, druželjubiv, dam paščetu koske.
Pajsad! Pašče pojede koske, ja mu dam vode, on popije. Igram se s njim 10 minuta, slikam ga.
E sad, tužan deo.
Prođu dvoje ljudi ulicom, i pašče za njima, i ode dve kuće dalje i nije se vratilo. I sad sam tužan.
A možda se vrati sutra? Stavio sam mu čantru vode i tepih, ako 'oće da spava...
Evo ga:
http://i.imgur.com/pNL3fS0.jpg
Jao, baš je lepo kučence... Pa možda se i vrati, ko zna...
Videću sutra. Valjda je upamtio čije je koske jeo. Psi su pametni.
E, a ja mu nameštam neki tepih da mu bude toplo da prespava, on ode. Pa 'de ćeš, rođače?...
Pa dobro, otišao je, nadamo se da će se vratiti... A ti bi ga udomiš?
Pa ja i bih. Mada, deda čim ga je video, rek'o je: "Baci ga u kontejner". lolo
Imali smo jednog džukca pre 12, 13 godina. Al' je bio ružan, i samo je lajao. I deda, poč'o da ga tuče, da se ućuti, i posle su ga odveli valjda, ne sećam se baš (odveli kuče, ne dedu).
Inače, udomio bih ga, lep je, ionako sam dokon stalno, može da mi bude super zanimacija. Napravim mu kućicu, vakcinišem ga, ili šta već. Samo ne znam koje je rase, da l' je uopšte rasan. Valjda jeste. :)
Pa lepo je to, ako si voljan da ga čuvaš i ako imaš uslova :) Ja se ne razumem u te rase, nemam pojma koje je... :)
Za sad imam uslova, pošto živim u kući, imam dvorište i njemu još da napravim kućicu.
A za dva meseca idem na faks, tako da, ne znam, valjda bi ga ovi moji hranili, ili mogu da ga poklonim nekome...
Mada, sve ovo pričam, a ne verujem da će uopšte da se vrati. :)
Da, videćemo da li će se sutra vratiti... :)
Ouvaj, pošto smo prozborili koju, je l' mogu da idem da gledam nešto pa da spavam? :)
Haha, pa što mi tražiš dozvolu? :)) Ovo je slobodna zemlja, možeš da radiš šta ti volja :))
Ma zajebavam se bre. :)
Aha :))
Jutro.
Dobar dan!
Jutro!
Arei! :))
Ма шта причаш ти ееееј
62
Forgeta! Esi mi dobar? :)
Šta vam znače ovi brojevi?